Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV yepyeni bir diziyle izleyicilerin aklını başından alacak!

Show TV yepyeni bir diziyle izleyicilerin aklını başından alacak!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında çok yakın bir zaman içinde yeni bir dizi başlayacak… Kanalın 2021 yılındaki en önemli projesi için titiz bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Ekip uzun süredir çalışıyor ve titizlikle sahneler çekiliyor… Dizinin oyuncuları da iyi bir eğitimden geçti…

Türkiye’de ilk kez itfaiyecilerin hikayesi izleyicilerle buluşacak… Kırmızı Kamyon dizisinin çok etkileyici bir yapım olacağı gelen görüntülerden anlaşılıyor… Fragmanlar adeta yakıyor ve bomba gibi bir dizinin geldiğine işaret ediyor.

Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır dizinin başrolünde yer alan isimler… Aksiyonu bol ve izleyicileri derinden etkileyecek bir dizi çok yakında başlayacak. Henüz yayın tarihi açıklanmadı ama yakın zaman içinde ekrana gelmesi bekleniyor… İşte Kırmızı Kamyon dizisinden çok etkileyici bir fragman daha…

Kahraman itfaiyecilerin hikayesini ekranlara taşıyarak Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanan, yapımcılığını 10. Ev’in üstlendiği “Kırmızı Kamyon” çok yakında Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Show TV’nin 10. Ev imzalı yeni dizisi “Kırmızı Kamyon”un seyirciyle buluşmasına az kaldı. Dramatik hikayesi ve nefesleri kesecek aksiyon sahneleriyle izleyiciyi sürükleyici bir hikayenin içine çekecek olan dizinin ilk bölümünden heyecan dolu bir tanıtım yayınlandı.

Show TV yepyeni bir diziyle izleyicilerin aklını başından alacak! 9

Trajik bir yangında eşini kaybeden ve kızına kavuşmak için mücadelesini sürdüren Uğur’un (Görkem Sevindik) duygu yüklü hikayesinin merak uyandırdığı tanıtımda büyük bir titizlikle çekilen aksiyon dolu yangın sahneleri de izleyenleri soluksuz bırakıyor.

Show TV yepyeni bir diziyle izleyicilerin aklını başından alacak! 10

Uğur (Görkem Sevindik) ve Cem (Ushan Çakır) arasındaki gerilim dikkat çekerken, Uğur’un mücadelesinde Yonca’nın (Nilay Deniz) nasıl bir rol oynayacağı ise şimdiden büyük merak konusu.

Dram ve aksiyonu bir araya getiren farklı hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan Kırmızı Kamyon, kahraman itfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadelelerini anlatarak Türkiye’de daha önce yapılmamış bir işe imza atacak.

Show TV yepyeni bir diziyle izleyicilerin aklını başından alacak! 11