Ana sayfa Dizi Haberleri Sıfır makyaj, ful doğallık! Tuba Büyüküstün’ün, Bodrum’da setin ilk günü kırmızı şapkasıyla pozuna beğeni yağdı!

Sıfır makyaj, ful doğallık! Tuba Büyüküstün’ün, Bodrum’da setin ilk günü kırmızı şapkasıyla pozuna beğeni yağdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Bir hafta önce Neslihan Atagül’ün yaşadığı rahatsız nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden ayrılması, herkesi çok şaşırtmıştı. Oyuncunun uzun süredir geçişken bağırsak sendromu rahatsızlığı olduğu, hızla kilo verdiği, sette fenalaştığı ve çok zorlamasına karşın artık oynayamayacak duruma geldiği öğrenilmişti.

Atagül’ün doktorunun ısrarıyla rapor alan ve sonrasında da uzunca bir süre dinlenmesi gerektiği öğrenilince diziden ayrılma kararı verildi. Atagül’ün gidişi ile birlikte Sefirin Kızı dizisine Tuba Büyüküstün’ün katıldığı öğrenildi.

Aslında bir projenin orta yerinde işe dahil olmak Tuba Büyüküstün için zor bir karar olsa da dizinin senaristi Eylem Canpolat ve Kara Para Aşk’ta birlikte rol aldığı Engin Akyürek’i ortada bırakmamak için kabul etti oyuncu.

Cumartesi günü Bodrum’a gelen oyuncu, dün de bir süredir klasikleşen elinde kahvesiyle pozunu Bodrum’dan verdi. Sefirin Kızı dizisinin çekimleri için de bu sabah kamera karşısına geçti oyuncu.

Tuba Büyüküstün, sabah sete geldiğinde ise elinde kahvesi ve kafasında yün kırmızı şapkası ile aşağıdaki pozuyla selamladı instagram’dan hayranlarını.

Sıfır makyaj, ful doğallık! Tuba Büyüküstün'ün, Bodrum'da setin ilk günü kırmızı şapkasıyla pozuna beğeni yağdı! 8

Oyuncunun henüz çekime başlamadığı anlaşılırken, örgülü saçları ve şapkalı haliyle verdiği pozdaki doğallığı da büyük beğeni topladı. Sosyal medyada da fotoğraf hayranları tarafından yorum ve övgülerle beğeni almaya başladı. Büyüküstün’ün makyajsız haliyle doğal güzelliği de fotoğrafta hemen herkesin hem fikir olduğu bir durum.

Sıfır makyaj, ful doğallık! Tuba Büyüküstün'ün, Bodrum'da setin ilk günü kırmızı şapkasıyla pozuna beğeni yağdı! 9

Bu arada oyuncu, bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin çekimlerine de hızlı bir giriş yaptı. İlk çekim günü, sabah 9’da ilk sahnesinden çekilen yukarıdaki fotoğrafı da instagram’dan paylaştı.

Tuba Büyüküstün’ün bu akşam yayınlanacak yeni bölüme yetiştirilecek bir sahnede yer alması da söz konusu…