Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu takdiri hak ediyor, bu başarı kolay elde edilebilecek bir başarı değil!

Sıla Türkoğlu takdiri hak ediyor, bu başarı kolay elde edilebilecek bir başarı değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir oyuncu düşünün ki, bir günlük dizide başrolde yer alıyor, piyasada yeni yeni tanınıyor ve ana akım televizyon kanallarında çok iddialı projelerde yer alan rakiplerinden daha çok konuşuluyor. Bu oyuncunun adı Sıla Türkoğlu.

Emanet dizisinin başrolünde Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu yer aldı. İki sezondur Kanal 7 ekranında yayınlanan dizide Seher olarak izlediğimiz Sıla Türkoğlu, sosyal medyada ise son 1 yıldır büyük bir etkileşim elde ediyor. Genç oyuncunun hayranları hem heyecanlı hem de sosyal medyada çok aktif.

Sıla Türkoğlu’nun Emanet dizisine veda etmesi ve yapımcı ile yaşadığı kriz ise eskide kaldı. Birçok hayranı artık oyuncuyu farklı yapımlarda ve ana akım medya kanallarındaki projelerde görmek istiyor. Sıla Türkoğlu’nun sosyal medyada takdiri hak eden bir çizgisi var. Uzun süredir en çok konuşulan kadın oyuncular arasında yer alan ve bu konuda istikrarlı şekilde ilk 10 isim arasına giren Sıla Türkoğlu, geçtiğimiz hafta ise zirvenin sahibi oldu.

Sıla Türkoğlu’nun hayranlarının desteği ile sosyal medyanın zirvesine çıktığı araştırma Adba TV’ye ait. 5-11 Temmuz tarihleri arasında yapılan bu araştırmaya göre Sıla Türkoğlu ile Ebru Şahin birincilik için yarıştı. Retweetsiz ileti sayısına göre 56 bin 200 ileti ile Sıla Türkoğlu birinci sırayı elde etti.

Sıla Türkoğlu takdiri hak ediyor, bu başarı kolay elde edilebilecek bir başarı değil! 7

Cedi Osman ile evliliği ve ünlü isimlerin katıldığı düğünü ile son 1 haftanın en çok konuşulan isimlerinden olan Ebru Şahin, bu sıcak gündeme rağmen birincilikte rakibinin gerisinde kaldı. 52 bin ileti elde eden Ebru Şahin’i ikinci sırada görüyoruz.

Özge Yağız ise yine günlük bir dizi olan Adını Sen Koy ile yıldızını parlatmıştı.. En son Baba isimli Show TV dizisinde izlediğimiz oyuncu, 27 bin 700 ileti ile üçüncü sırada bulunuyor.

Cemre Baysel, Simay Barlas, İrem Helvacıoğlu, Sinem Ünsal , Sevda Erginci, İlayda Alişan ve Birce Akalay da son dönemdi yer aldıkları projelerle çok konuşulan isimler olarak ilk 10 arasında bulunuyor.

Sıla Türkoğlu ise böyle önemli isimlerin arasında onlara göre daha az tecrübesi ve projesi bulunmasına rağmen birinciliği elde ederek büyük bir başarı kazanmış oldu. Genç oyuncu takdiri hak ediyor.