Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftine evlilik hiç yaramadı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftine evlilik hiç yaramadı!

tarafından ker_def
2 yıl önce evlenen Sinem Kobal – Kenan İmirzalıoğlu çiftinin kariyer düşüşü dikkat çekiyor.

2 ünlü isim evlilik sonrasında yer aldıkları projelerde yaşadıkları hüsran ile kariyerlerinde inişe geçtiler…

Son dönemde rol aldığı her projesi hüsrana uğrayan ve son olarak ‘Romantik Komedi 3’ filminin kadrosunda yer almayacağı ortaya çıkan Sinem Kobal, yaz için şimdiden form tutmaya başladı.

Milliyet’ten Seçkin Şenvardar’ın haberine göre iki yıl önce Kenan İmirzalıoğlu ile Cunda’da nikah masasına oturan ancak o tarihten bu yana kariyerinde ciddi düşüş yaşayan Sinem Kobal’ın yüzünden düşen bin parça…

Evlendikten sonra magazin basınıyla adeta arasına duvar örüp ağzına kilit vuran oyuncu, önceki gün Etiler’deki bir selülit ve cilt bakım merkezindeydi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftine evlilik hiç yaramadı! 8

Yaz için şimdiden kolları sıvayıp erkenden hazırlıklara başlayan Kobal, yaptırdığı bakım sonrası objektiflere yansıdı.

Her zaman olduğu gibi yine ağzını bıçak açmayan oyuncu, ‘kariyeri düşüşte olduğu için oyunculuğu bırakıp moda işine gireceği’ iddialarını duymazdan geldi.

Basın mensuplarının soruları üzerine keyfi kaçan Sinem Kobal, ardından cipine binerek gözden kayboldu.

Kenan İmirzalıoğlu’na Büyük Şok

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftine evlilik hiç yaramadı! 9

Kanal D ekranlarında dizi tarihinin en büyük prodüksiyonlarından birisi olarak lanse edilen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayından kaldırılmasına karar verilmesi, en çok Kenan İmirzalıoğlu’na zarar verdi.

Bugüne kadar yer aldığı tüm dizileri tuttuğu için ekranda bir ‘Kenan İmirzalıoğlu reyting getirir’ imajı vardı. Ancak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bunun doğru olmadığını çok açık şekilde ortaya koydu.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kenan İmirzalıoğlu kadar büyük bir isim olmayan Ulaş Tuna Astepe, Sen Anlat Karadeniz’deki rolü ile bir anda zirveye fırlarken, Sultan Mehmed Han’ı canlandıran ve bir dediği iki edilmeyen Kenan İmirzalıoğlu, maalesef ki büyük hüsrana uğradı.

Sonuç olarak Sen Anlat Karadeniz hikayesiyle milyonları sürüklerken, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi yapılan eleştirilerle anıldı.

Böylece ekranda Kenan İmirzalıoğlu dizileri tutar imajı da silinip gitti.