Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ün Elbet Bir Gün dizisindeki imajı herkesi şaşırtacak!

Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ün Elbet Bir Gün dizisindeki imajı herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, 2 sezon süren Mucize Doktor başarısının ardından yeniden setlere dönüş yapıyor. Oyuncu, yine Fox TV’de yayınlanacak olan Elbet Bir Gün isimli dram yapımı ile anlaşma yaptı.

Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk ile başrolü paylaşan Sinem Ünsal, son 2 yıl içinde büyük bir kariyer çıkışı gerçekleştirdi. Ünlü oyuncu, yeni sezonda yepyeni bir dizi ve yepyeni bir karakter ile hayranlarını mest etmeye geliyor.

Sinem Ünsal’daki ilk değişiklik imajında yaşandı. Nazlı karakterinde saçlarını düz olarak gördüğüm ünlü oyuncu, Elbet Bir Gün isimli yeni dizisinin ilk okuma provasına kıvırcık saçlarıyla katıldı. Ünlü oyuncudaki bu imaj değişikliği dikkatlerden kaçmadı. Mucize Doktor’un final yapmasının ardından tatile çıkan oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla güzel bir dinlenme dönemi geçirdiğini takipçileri ile paylaşmıştı.

Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk'ün Elbet Bir Gün dizisindeki imajı herkesi şaşırtacak! 9

Sinem Ünsal ile Şebnem Bozoklu iki kız kardeşe hayat verecek ve yeni sezonda ekranda bambaşka bir dram hikayesini izleyici karşısına getirecek. Most Production imzalı yeni dizi sır ve gizem dolu hikayesi ile ilgi çekecek bir yapım.

Sinem Ünsal ile Burak Yamantürk ikilisi de yeni projede yeni dizi çifti olarak herkesin dikkatini çekecek. İki ünlü isim de yeni imajları ile hayranlarını şaşırtacak gibi görünüyor.

Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk'ün Elbet Bir Gün dizisindeki imajı herkesi şaşırtacak! 10

Sinem Ünsal’ın hayat verdiği Feride karakteri, can korkusuyla eniştesi Cemil’in (Ömer Genç) yanından kaçtıktan sonra adını Gizem olarak değiştirmiştir. Kendine yeni bir hayat kuran genç kadının mutlu bir evliliği vardır. Gizem, bir TV programında bütün ailesinin öldürülmüş olduğunu ve Cemil’in hala onun ve aşığıyla kaçmış olan ablası Nesime’nin (Şebnem Bozoklu) peşinde olduğunu öğrenir. Nesime ve Feride’nin yolları yıllar sonra tekrar kesişir…

Gizem, kendisinin ve ablasının gerçek kimlikleri ortaya çıkmasın diye uğraşırken, kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de eşinden gizlediği geçmişinden gelen sırları vardır…

Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk'ün Elbet Bir Gün dizisindeki imajı herkesi şaşırtacak! 11

Burak Yamantürk de geçen yıl yer aldığı Ya İstiklal Ya Ölüm isimli mini TRT1 dizisinden sonra yeniden setlere dönüş yapıyor. Yakında baba olacağını öğrenen Burak Yamantürk’ün sevgilisi Özge Özpirinçci ile Eylül ayında nikah masasına oturacağı da gelen bilgiler arasında. Bu arada oyuncunun yeni dizi için yeni imaj yapması da dikkatlerden kaçmadı.

Elbet Bir Gün dizisinin oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler görüyoruz. Bu isimler arasında; Muhammet Uzuner, Değer Soysal Alp, Ömer Genç, Helin Kandemir, Talha Karcı, Yağmur Özbasmacı ve Osman Karakoç bulunuyor.