Ana sayfa Foto Galeri “Şirin değil, resmen sinir! Tam ruh hastası!” Kadın dizisindeki Şirin için neler söylediler neler?

“Şirin değil, resmen sinir! Tam ruh hastası!” Kadın dizisindeki Şirin için neler söylediler neler?

tarafından zk zk

"Şirin değil, resmen sinir! Tam ruh hastası!" Kadın dizisindeki Şirin için neler söylediler neler? 7

Dün akşam yayınlanan 4. bölümde, annesine Sarp’ın denize düştüğü o gün yaşananları anlatırken öylesine çarpıtıyor ki, sanki Sarp, bir başka kıza tacizde bulunmuş ve bu sırada yaşanan arbede sırasında denize düşmüş ve kendisi de olaya şahit olmuş gibi davranıyor. Annesine uydurduğu bu yalan ne kadar sürecek bilinmez ama Şirin’in kendi saplantılı duygularından kurtulamayarak Bahar’a, annesine ve babasına yaşattığı olaylar, ekran başında diziyi izleyenlerin de sinirlerini alt üst ediyor.

Aslında bu noktada Seray Kaya’nın oyunculuğu ve performansı da devreye giriyor. Rolünü o kadar iyi oynuyor ki daha şimdiden diziyi izleyenlerin tüm oklarını üzerine çekmeyi başardı bile! Şirin karakteri, her hafta yaşanan bir skandalla dizinin gündemine oturmayı başarıyor! Bu hafta da annesine intihar etmesinin nedenini farklı anlatsa da anne Hatice, kızına inanarak onun ruhunda derin yaralar açan bu olayın Sarp ve dolayısıyla Bahar’la bağlantısı olduğunu düşünerek Bahar’ı da dışlıyor. Şirin’in zaten çok zor bir durumda olan Bahar’a yaşattıkları da ekran başındakilerin büyük tepkisini çekiyor.