Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisine izleyiciler öfke kustu! O sahneyi yazarken senarist sarhoş muydu?

Siyah Beyaz Aşk dizisine izleyiciler öfke kustu! O sahneyi yazarken senarist sarhoş muydu?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinde başrollerde Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol yer alıyor…

AsFer aşkını arayan izleyiciler ise 26. bölüm fragmanını izleyince adeta çılgına döndü.

Aslı ile Ferhat’ın bir bebeğinin olmasını bekleyen izleyicileri şoke eden bir detay ortaya çıktı.

25. bölümde Jülide, bir gerçeği öğrenmişti. Bir gece Ferhat sarhoşken birlikte olduklarını söyleyen Vildan, Jülide’nin eline büyük bir koz daha vermişti. Jülide, durumu Aslı’ya anlattı. Sonrasında Aslı ile Ferhat yüzleşmesi yaşandı.

26. bölüm fragmanında ise bir DNA raporu ortaya çıktı. Bu Vildan ile Ferhat’ın bir çocuğu olduğunu gösteren bir rapordu. Yani herkesin Cüneyt’in kızı olarak bildiği Özge, bu DNA raporuna göre Ferhat’ın kızı…

DNA raporunun Cüneyt’in bir oyunu olduğuna inanmak isteyen izleyiciler sosyal medyada yorumlarıyla Özge’nin Ferhat’ın kızı olduğuna inanmadıklarını yazdılar.

Bazı izleyiciler ise bu duruma bir hayli tepki gösterdiler. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda senaristlere büyük tepki vardı.

“24 bölüm izlediğimiz Ferhat’ı bitirdiniz. Bu neyin kafası. Güzelim AsFer masalını bitirdiniz. Bu rezaletlere daha ne kadar devam edeceksiniz” diye yorum yazan bir izleyici Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un düştüğü duruma çok üzüldüğünü belirtmiş.

Senaristlerin Ferhat’ı önce düzgün birisi gibi gösterip sonra Cüneyt’ten bir farkı yokmuş havasına soktuğunu yazan bir başka izleyici ise diziden artık eskisi kadar keyif almadığını belirtmiş.

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Siyah Beyaz Aşk dizisine izleyiciler öfke kustu! O sahneyi yazarken senarist sarhoş muydu? 7

Bir izleyici ise senaristlerin bu sahneleri sarhoşken yazmış olmalarını dilediğini yazmakta.

Bazı izleyiciler ise bu rezaletin hemen düzeltilmesi gerektiğini, aksi takdirde diziyi izlemeyeceklerini sosyal medyada yazmaktalar.

Bakalım Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat ile Aslı’nın geleceği nasıl şekillenecek.

İzleyicilerin bu tepkilerine bakılırsa senaristlerin sonraki bölümleri çok akıllıca planlamaları gerekiyor.

Aksi takdirde izleyici diziyi terk edebilir.

İşte 26. bölüm fragmanı:

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm özeti

Ferhat, Cüneyt’i tüm yaptıkları için ölümle cezalandıracak mı?

Ferhat ve Aslı, hayatlarındaki kötülükleri çıkartarak; yeni bir hayata başlangıç yapmak için birbirlerine söz vermiştir. Fakat Ferhat’ın Cüneyt ile karşı karşıya gelmesi, geçmişi yeniden ona hatırlatmıştır. Ferhat, yapılanları unutmamış ve Cüneyt’in cezasını çekmesini düşünmektedir. Diğer tarafta Aslı’ya verdiği söz, ellerini bağlamıştır.

Siyah Beyaz Aşk, merakla beklenen yeni bölümüyle 16 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!