Ana sayfa Dizi Haberleri Bige Önal geri döndü ama Sen Çal Kapımı dizisinde Eda Yıldız yargı dağıtıyor!

Bige Önal geri döndü ama Sen Çal Kapımı dizisinde Eda Yıldız yargı dağıtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde yer aldığı, Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı’nın yeni bölümü izleyicileri yine şaşırtacak detaylarla dolu… Dün akşam 29. bölümü yayınlanan diziye Selin karakterinin geri dönüşü bomba gibi olmuştu… Bige Önal’ın canlandırdığı karakter bir süredir dizide yoktu. Selin, Serkan ile el ele geri döndü ve Eda aşkı da şimdilik kapandı…

Ancak Eda Yıldız’ın Selin’e Serkan ile evlenmesi konusunda söylediği söz çok tuttu. Sosyal medyada Eda Yıldız’ın bu söz ile yargı dağıttığını belirten dizi takipçileri, çok memnun kaldı. Eda Yıldız, Selin’e şöyle diyor: Kendi düğünümden biliyorum. Sen de kendi düğününden biliyorsundur, hayat bir günde değişiyor Selin. Sen yine de çok acele etme evlenmek için.”

Eda’nın Selin’e adeta solvolar halinde söylediği sözler 6 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümün çok renkli geçeceğine de işaret ediyor. Serkan, Eda’yı yeniden hatırlamaya başladığında Selin’in kalbinin yine kırılacağını herkes iyi biliyor. Zaten fragmanda Serkan’ın yaptığı bazı şeylerin Eda’nın izi olduğunu anlamak da mümkün.

Dizide Serkan ile Eda aşkını bekleyen ve tam da düğün günü bu aşkın 180 derece dönüşüne şahit olan, Serkan karakterinin hafıza kaybıyla aslında dizinin uzatılmaya çalışıldığını bilen izleyiciler, tepkilerini sınırlı tutsa da bu durumdan pek de memnun değil.

Ancak Fox TV’nin yeni dizileri için bazı yapımlardan vazgeçmesi gerekecek, işte bu noktada da en zayıf konumda olan dizilerden birisi de Sen Çal Kapımı… Yani izleyicilerin diziye karşı soğukluk sergilemesi pek de mantıklı olmayacaktır.

“Son bölümü izlerken sinir oldum resmen” diye yorum bırakan çok izleyici var. Serkan’ın Selin’e evlenme teklifi izleyicileri fena kızdırmış durumda. İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 30. yeni bölümünden ilk görüntüler: