Ana sayfa Dizi Arşivi Sol Yanım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Sol Yanım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Sol Yanım, BKM Yapım imzalı, yönetmeliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Melis Civelek’in kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Star TV’de yayınlanan dizinin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde yapılıyor.

Özge Yağız ile Tolga Mendi’nin başrollerinde buluştuğu dizi bir gençlik hikayesi olarak öne çıktı. Emre Bey ve Cemre Baysel dizi çifti de izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Defne Samyeli, cesur sahneleri ile dikkat çekti ve dizinin reytingleri de ortalama seviyelerde gerçekleşti.

Sol Yanım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KÜNYE:

Kanal: Star TV
Yapımcı: BKM Yapım
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Alp Yenier- Emre Altaç
Başrol: Cansel Elçin, Özge Yağız, Defne Samyeli, Tolga Mendi.
Oyuncular: Deniz Barut, Cemre Baysel, Emre Bey Esra Bezen Bilgin, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Murat Balcı, Özgür Cem Tuğluk, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/solyanimdizi
Instagram: https://www.instagram.com/sol.yanimdizi
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/solyanim03/
Youtube: https://www.youtube.com/c/solyanim
Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/dizi/sol-yanim

TÜM HABERLER:

Sol Yanım dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

Sol Yanım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

GENEL İZLENİM:

Genç oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren Sol Yanım dizisi, birbirine aşık Serra ve Selim’in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikâyeyi ekrana taşıyor. Dizideki gençlerin öğrenciliklerinin geçtiği Özel Kuzey Üniversitesi izleyiciye, kampüs yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacağa benziyor.

HİKAYESİ:

Selim, Biricik ve Burak tam olarak ağızlarında gümüş kaşık ile doğmuş şanslı çocuklardır. Serra’nın hikayesi onlara göre bambaşkadır ama tesadüfler onu da bu gençlerin arasında yeni bir başlangıca sürükler.
Varlıklı bir ailede doğan ve bir prenses gibi büyütülen Serra, üniversiteye başladığında ise orta halli bir mahallede; hasta annesinin sorumluluğuyla geçen bir hayat yaşamak zorunda kalır. Onları hayatın bu tarafına savuran kader, şimdi başka tesadüflerle ona yeni başlangıçlar için kapılar açacaktır.

Genç yaşta hayatın tüm sorumluluğunu üstlenmiş olan Serra, okuldan arta kalan zamanlarında lüks bir otelin housekeeping elemanı olarak çalışmaktadır, aynı zamanda nezaketi, zekası ve duru güzelliğiyle Özel Kuzey Üniversitesi’nde dikkat çeken bir öğrencidir. Tesadüfler Serra’yı zengin gençlerin arasında yeni bir başlangıca sürükler. Kuzey Üniversitesi kampüsü aynı zamanda Selim ve Serra arasındaki aşka da ev sahipliği yapacaktır.

Sol Yanım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Cansel Elçin (İhsan)
Özge Yağız (Serra)
Tolga Mendi (Selim)
Defne Samyeli (Asena)
Deniz Barut (Nil)
Cemre Baysel (Biricik)
Emre Bey (Burak)
Esra Bezen Bilgin (Nilgün)
Seda Akman (İdil)
Feyza Civelek (Nazlım)
Taner Rumeli (Onur)
Tuğçe Açıkgöz (Zeynep)
Ecem Atalay (Eda)
Emre Dinler (Barbar)
Oktay Çubuk (Ali)
Aleyna Şen (Hülya)
Benian Dönmez (Binnaz)

Sol Yanım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 14

MEKANLAR:

Sol Yanım dizisi İstanbul’daki BKM stüdyolarında ve İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Kutlusay Malikanesi’ndeki çekimler ise Boğaz’a yakın semtlerde yapılıyor. Dizide üniversiteli gençlerin eğitim aldığı Kuzey Üniversitesi ise İstanbul Beşiktaş’ta bulunuyor. Beşiktaş Kültür Merkezi’nin de bulunduğu Cihannüma Mahallesi’ndeki bina aslında bir lise. Online eğitim süreci nedeniyle kapatılan lisede dizinin üniversite sahneleri çekiliyor.

JENERİK:

Sol Yanım dizisinin Müzikleri Alp Yenier ve Emre Altaç’a ait. Dizinin jenerik müziği ilk günden izleyicinin beğenisini kazandı.

FRAGMANLAR:

Sol Yanım dizisinden ilk fragman Star TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Kasım ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı. Sonraki her bölüm öncesinde de fragmanlar sosyal mecralarda yayınlanarak, heyecanın artırılmasına çaba harcandı.

İlk Tanıtım:

Sol Yanım dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Sol Yanım dizisinin 1.sezonu 26 Kasım 2020 Perşembe günü başladı. Dizi her Perşembe saat 20.00’de Star TV’de izleyicisi ile buluşuyor. Sol Yanım dizisinin tüm bölümlerini Star TV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Tam bölümler için lütfen tıklayınız…

SETİN AYRILMAZ DÖRTLÜSÜ!

Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin genç oyuncuları; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel ve Emre Bey, kamera arkasında keyif dolu zaman geçiriyor. Rolleri gereği yıldızı hiç barışmayan oyuncular, kamera kayıttan çıkınca soluğu birbirlerinin yanında alıyor. Fırsat buldukları her an eğlenceli fotoğraflar çektiren oyuncular kısa sürede birbirleriyle kaynaştı.

Sol Yanım Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 15

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Sol Yanım dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda videoda şarkıcı Mehmet Erdem’in Deli Yarim isimli şarkısını, Sol Yanım görüntüleri eşliğinde izleyebilirsiniz.

KAMERA ARKASI:

Genç oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Sol Yanım dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Kamera arkası görüntülerde de genç oyuncuların enerjik ve eğlenceli halleri ve aralarındaki samimi diyaloglar dikkat çekiyor. Aşağıda dizinin şimdiye kadar yayınlanan kamera arkası görüntülerini bulabilirsiniz.