Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisinin iki ünlüsü Jessica May ve Tolga Mendi rakip oldu!

Yeni Gelin dizisinin iki ünlüsü Jessica May ve Tolga Mendi rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 11 Mart 2017 tarihi ile 24 Kasım 2018 arasında Show TV ekranında yayınlanan Yeni Gelin dizisi büyük beğeni toplamıştı. Bir ara reytinglerde birincilikler de elde eden dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu da bir hayli etkiliydi. Özellikle yeni parlayan Jessica May ve Tolga Mendi, çok başarılı performanslar sergilediler.

3 sezon ekranda kalan ve 63 bölüm yayınlanan Yeni Gelin dizisi sayesinde ünlenen Jessica May ve Tolga Mendi, 2 yıl sonra birbirlerine rakip oldu. Yeni sezonda Jessica May, atv ekranında Maria ile Mustafa dizisinde Hilmi Cem İntepe ile partner oldu. Kapadokya’da çekimlerine başlanan dizide Jessica May yine yabancı gelin olarak dikkat çekecek.

Yeni Gelin dizisinde Hazar olarak izlediğimiz Tolga Mendi ise yeni bir dizinin kadrosunda… TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre BKM Film tarafından hazırlanmakta olan Sol Yanım isimli dizinin ekibine katılan Tolga Mendi, Star TV’de izleyicilerle buluşacak.

Yeni Gelin dizisinde 2 yıl sonra dizi ile ünlenen iki ünlü oyuncu farklı kanallarda, farklı dizilerde birbirlerine rakip olacak. Tolga Mendi’nin sol yanım dizisindeki partnerleri Özge Yağız ile Cemre Baysel olacak. Dizide ayrıca Cansel Elçin, Deniz Barut, Esra Bezen Bilgin, Emre Bey, Defne Samyeli de bulunuyor.