Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisi için herkes korktu! Fox TV kendi kazdığı kuyuya düştü!

Son Yaz dizisi için herkes korktu! Fox TV kendi kazdığı kuyuya düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında 1 Ocak Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanan Son Yaz dizisine tutulan büyük bir izleyici kitlesi var. Alperen Duymaz ve Ali Atay ikilisinin bir araya gelmesinden o kadar memnunlar ki, bu ikilinin her halini izlemek için de çok istekliler… Ancak dizi hayranlarını korkutan bir durum var.

Fox TV’nin Cuma akşamları yayınladığı Bay Yanlış ve ardından da Çocukluk dizileri çok uzun ömürlü olmamıştı. Kanal da reytingler biraz düşünce dizilere destek olmak yerine, yeni yapımları ekrana sürme kararını almakta hiç sıkıntı yaşamıyor. Hal böyle olunca Son Yaz dizisi hayranları bir hayli korkuyor…Çünkü, bu kadar güzel bir diziyi Fox TV’nin harcamasından korkuyor.

Öğretmen ve Zümrüdüanka dizilerini de harcayan ve daha sezonun ilk yarısında 4 dizisine yol veren Fox TV’den artık dizi hayranları çok korkuyor. Bu kanalda yayınlanan yapımların reytinlerinin düşük gelmesi, izleyicileri de kara kara düşündürüyor. Çünkü kanalın genel tavrı, destek vermeden, bir süre bekleyip de düzelmesini beklemeden hemen final kararı almak. Aslında Fox TV kendi kazdığı kuyuya düştü. Son Yaz gibi çok etkili bir dizisini bile izlemeye korkar şekilde bir izleyici oluşturdu.

Ali Atay ve Alperen Duymaz dışında Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın da başrollerinde yer aldığı Son Yaz dizisi çok iyi bir izlenim bıraktı. İkinci bölümü de hayranlar sabırsızlıkla bekliyor.

8 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz. İlk bölümün 4-5 arası reytingler alması fena bir sonuç değil… İyi sayılabilecek bir başlangıç yapan Son Yaz dizisi için tek korku ise Fox TV’nin bizzat kendisi.

Dizi hayranları şayet reyting düşer ise final korkusu yaşayacak ve Son Yaz’a bir yanda tutulmak ile tutulmamak arasında seçim yapmak durumunda kalacak.

Hem senaryosu hem oyunculuk başarısı hem de müzikleri ile Son Yaz çok beğenildi ve destek verilirse de 2021 yılına damgasını vurabilecek bir yapım olarak da görülüyor.

Ne diyelim, izleyicilerin de dediği gibi “İnşallah reyting kurbanı olmaz.”

İşte Son Yaz 2. bölüm fragmanı: