Ana sayfa Dizi Haberleri Çok eleştirilen Akıncı reytingi salladı, çok sevilen Son Yaz ise gerisinde kaldı!

Çok eleştirilen Akıncı reytingi salladı, çok sevilen Son Yaz ise gerisinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarına yeni bir dizi heyecanı geldi. 1 Ocak’tan itibaren artık bu yarışta atv Akıncı ile, Fox TV ise Son Yaz ile yoluna devam edecek. Atv, Hercai dizisini Pazar günlerine alırken, Fox TV ise Çocukluk dizisine final yaptırmıştı. Ancak Cuma akşamlarının galibi değişmeyecek gibi duruyor.

TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisi, yine büyük bir başarıya imzasını attı. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı, konuk oyuncular olarak da Aslıhan Gürbüz ve Burcu Biricik’in yer aldığı Kırmızı Oda’nın 18.bölümü dün akşam yayınlandı. Totalde 8’li oranların altına gerileyen Kırmızı Oda, birinciliği kaptırdı. Dizi, AB ve ABC1 gruplarında ise 10-11 reytingleri tutturdu ve yine birinci oldu…

Akıncı dizisi ise dün akşamın en etkili dizilerden birisi olarak öne çıktı. Atv’de yayınlanan fantastik kahramanlık öyküsünü anlatan dizinin ilk bölüm reytingleri çok iyi geldi. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisini buluşturan dizi, totalde 6’lı oranlar, ABC1’de ise 5’li oranlarla iyi bir başlangıca imzasını attı. Dizinin AB performansı ise 4’lü seviyelerde gerçekleşti.

Fox TV’nin yeni başlayan Son Yaz dizisi ise, izleyici yorumlarına bakılır ise çok beğenildi. Hem hikaye hem oyunculuk performansları hem de müzikleriyle Son Yaz izleyicilerini ekran başına kitledi. Ali Atay, Alperen Duymaz ikilisinin başarılı uyumları da izleyiciler tarafından övgü ile bahsedildi. Dizinin reytingleri ise totalde 4’ün altında gelerek şaşırttı. AB ve ABC1 gruplarında ise 5’e yaklaşan Son Yaz, ilk bölüm itibari ile iyi sayılabilecek bir başlangıç yapmış oldu.

Star TV’nin yeni başlayan Akrep dizisi ise bu hafta bir miktar yükseliş sergiledi. Dizinin totalde 5’e yaklaşması çok önemli bir artı olarak göze çarptı. ABC1 grubunda ise 5’i yakalayan dizi gayet iyi bir görünüm sergiliyor.

1 Ocak Cuma akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi ise şöyle oluştu:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

blank

blank