Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde beklenmeyen değişiklik!

Son Yaz dizisinde beklenmeyen değişiklik!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin dizisi Son Yaz, Cuma akşamlarının beğenilen bir yapımı. Aynı akşam ekrana gelen diğer kanallardaki rakip dizilerin karşısında direnişini sürdürüyor. Ekrana gelen son bölümü, Cuma akşamının güçlü yapımları olan Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar karşısında da iyi bir sınav verdi.

Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın oynadığı dizinin izleyicileri, Son Yaz’ı ilgiyle takip ediyor. Hikayesindeki bütünlük ve gerçeklik ile birlikte çekim kalitesi de beğeni topluyor.

Oyuncu seçimlerinin yanı sıra performanslar da dizinin izlenmesinde büyük etken. Şu ana kadar 15 bölüm yayınlanan dizinin yeni sezonda da devam etmesi planlanıyor. 22. bölümde de sezon arası vereceği konuşulmakta.

Bu başarılı gidişle birlikte dizide yaşanan bir değişiklik de dikkat çekti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre dizinin yönetmeni değişti.

O3 Medya imzalı dizinin yönetmenliğini yapan Burak Altıner’in yerine dizinin ikinci yönetmeni olan Semih Bağcı geldi. Yaşanan bu değişikliğin diziye nasıl bir dönüşü olacağı da merak konusu…

Bu arada, son yayınlanan bölümde Canan ile Selim arasında yaşanan duygusallık ve ikilinin yeniden kalplerini birleştirmeye başlaması izleyicileri fazlasıyla etkilemişti.

Dizide ayrıca Akgün ile Yağmur aşkının ayrılığı kısa sürdü. Birbirlerinden kopamayacaklarını anlayan Akgün ile Yağmur’un aşk dolu anları da yine Son Yaz dizi hayranlarını mutlu eden bir gelişme oldu.