Ana sayfa Dizi Haberleri Cem Davran uzun süre sonra sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor!

Cem Davran uzun süre sonra sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Cem Davran, uzun süredir ekranlardan uzaktı. Oyuncu, Kardeş Çocukları dizisi ile gelmişti. Ayrıca sonrasında BluTV için çekilen ve başrollerinde Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz’in rol aldıkları Yarım Kalan Aşklar isimli dizide de rol aldı.

Pandemi nedeniyle bir süredir sahneye de çıkamayan oyuncunun yeni bir dizi ile televizyon ekranına döneceği öğrenildi. Usta oyuncu, NTC Medya imzalı Aşkın Tarifi isimli dizide rol alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Cem Davran, yapımcı ile el sıkıştı. Kanal D’de yayınlanacak olan yazlık dizide Kadir Doğulu başrolde oynuyor.

Dizide bol bol mutfakta göreceğimiz Kadir Doğulu’nun Ünlü Şef Kemal Sevinç ile bir süredir çalıştığı ve provalar yaptığı da gündeme gelmişti.

Cem Davran uzun süre sonra sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor! 8

Her bölümde yeni ve özel bir yemek tarifinin verileceği dizinin hazırlıkları sürüyor. Diziye ayrıca Yasemin Conka da katıldı.

Kadir Doğulu, Gaziantepli olan ve Fransız mutfağında uzman Fırat Karasu karakterine hayat verecek. Fırat’ın teyzesi Sultan karakterini canlandıracak olan Yasemin Conka ile anlaşma sağlandığı belirtiliyor.

Cem Davran uzun süre sonra sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor! 9