Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde heyecanı artıran 2 büyük beklenti var!

Son Yaz dizisinde heyecanı artıran 2 büyük beklenti var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikayesi ile izleyicilerini fazlasıyla etkileyen Son Yaz dizisinde iki önemli beklenti var. Bunlardan birisi bu hafta final yapacak olan Ramo dizisinden sonra izleyici artışı.. Ayrıca Seni Çok Bekledim dizisinin de günü değiştirildi. Belki buradan kopan izleyiciler de Son Yaz’a gelebilir. 22. bölümde sezon finali yapması beklenen dizi için izleyici desteği kritik bir önemde. Zira 2. sezonun da olabilmesi için izleyici desteğinin sürmesi şart.

Diğeri beklenen şey ise Akgün’ün ağabeyi olarak ortaya çıkacak olan yeni karakter. Bu yeni karakteri Arıza dizisinin finalinden sonra boşa çıkan Olgun Toker’in canlandıracağı ortaya çıkmıştı. Fox TV ekranında Son Yaz dizisi zaten hikayesiyle milyonları etkilemeyi başarmıştı. Şimdi de hem izleyici artışı beklentisi hem de yeni karakter ile birlikte derinleşecek olan hikayenin gidişatı izleyicileri meraklandırıyor.

Son Yaz dizisinde 16. bölüm de yine etkileyici sahnelerle dolu olacak. Akgün, cezaevine girmiştir. Selim, Akgün’ün hayatının cezaevinde güvende olmayacağının farkındadır. Halil Sadi’nin adamları, Akgün’ün peşini bırakmayacaktır. Canan ve Selim, bir an önce Akgün’ü cezaevinden çıkartmak için harekete geçerler.

Ancak Akgün’ün en az duruşmaya kadar cezaevinde kalacağı kesinleşince, Akgün’ü içerde tek başına bırakmak istemeyen Soner de içeri girmeye kara verir. Akgün ve Soner içerde birbirlerini korurken, Akgün başka bir mahkumdan abisine dair bir bilgi elde eder.

Son Yaz dizisinin yeni bölümünü 16 nisan Cuma günü saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.