Ana sayfa Dizi Haberleri Songül Öden iki farklı duygu yaşıyor; bir yanı çok üzgün, diğer yanı çok mutlu

Songül Öden iki farklı duygu yaşıyor; bir yanı çok üzgün, diğer yanı çok mutlu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Songül Öden, aynı dönemde iki farklı duyguyu bir arada yaşıyor. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz sezon büyük bir hevesle başladığı, 2. sezonda da Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşan dizisi Bir Aile Hikayesi için final kararı alındı. This is Us’tan uyarlanan dizinin 4 bölüm sonra yayından kaldırılacağı ortaya çıktı. Cumartesi rekabetinde iyi bir konumda bulunmasına rağmen Fox TV, dizinin reytinglerini yeterli bulmadı. Bir Aile Hikayesi’nin 20. bölümüyle birlikte veda etmesi yönünde karar alındığı kulislerde konuşulmakta.

Bu gelişmenin ortaya çıktığı bu günlerde Songül Öden, bir büyük heyecan ve sevinç da yaşıyor… Geçtiğimiz sezon sahnelediği Lal Hayal tek kişilik gösterisinin 2. sezonuna 1 Ekim Salı günü başlayan Öden, hem dostlarından hem de hayranlarından övgü üstüne övgü aldı.

Instagram hesabımdan kendisiyle ilgili yapılan paylaşımları hikaye bölümünden yayınlayan Öden, ayrıca bir teşekkür mesajı da paylaştı.

Öden, “Seyircimize dün gece oyunumuza göstermiş olduğu ilgiden ötürü sonsuz teşekkür ederim. Yaşasın tiyatro” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Songül Öden iki farklı duygu yaşıyor; bir yanı çok üzgün, diğer yanı çok mutlu 7