Ana sayfa Sosyal Medya Sonunda oldu! Nefes gitti, İrem geldi! İrem Helvacıoğlu’nun tarzı tam şekil!

Sonunda oldu! Nefes gitti, İrem geldi! İrem Helvacıoğlu’nun tarzı tam şekil!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin çok konuşulan oyuncularından birisi olan İrem Helvacıoğlu, daha önce Muhteşem Yüzyıl, Güneşi Beklerken, No:309 dizilerinde de rol almış ancak hiçbirinde Sen Anlat Karadeniz dizisindeki kadar çok tanınmamıştı!

Helvacıoğlu, atv’nin iddialı başlayan ve ekranda olduğu dönemde dillerden düşmeyen Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i olarak izleyiciyi çok etkilemişti.

Özellikle ilk bölümlerde kocasından şiddet gören bir kadın olarak, çekilen sahnelerin de çarpıcı olması nedeniyle günlerce konuşuldu.

Nefes karakteriyle kendisini özdeşleştirdi izleyici çoğu kez ya da benzer kadınların hikayelerini derinden işleyen dizi vicdanlara dokundu.

Sonunda oldu! Nefes gitti, İrem geldi! İrem Helvacıoğlu'nun tarzı tam şekil! 13

İşte bu diziyle birlikte İrem Helvacıoğlu da hem ilk başrolünde ciddi bir sınav verdi hem de çok daha büyük kitleler tarafından tanınmış oldu.

Oyuncunun kariyerinde önemli bir yeri olan Sen Anlat Karadeniz dizisi, aynı zamanda üzerinde sorumluluğu da ağır olan bir projeydi.

Nefes karakterine zarar gelmemesi, imajının sarsılmaması için İrem Helvacıoğlu sosyal medyasını bile etkin kullanamadı.

Onu bir yerde görmek, tatilde mayolu görmek bile çok zordu. Zira dizi devam ederken sinemada yayınlanan filmi ‘Kızım ve Ben’in galasına dahi gidemedi!

Çünkü Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı Osman Sınav’dan izin çıkmamıştı! Nefes karakterinin önüne geçer, imajı zedeler diye, Helvacıoğlu filminnin galasına bile katılamadı!

Ulaş Tuna Astepe’nin Tahir karakteriyle boy gösterdiği dizide, iki oyuncu da uzun süre bu rolün ağırlığını ve üzerlerindeki sorumluluğunu zor da olsa başarıyla taşıdılar.

Dizi bitti ve şimdi İrem Helvacıoğlu’nu çok daha rahatlamış görüyor takipçileri.

Çünkü oyuncu, sosyal medyasından daha etkin bir şekilde fotoğraflarını, videolarını, arkadaşlarıyla şakalaşmalarını, tatildeki hallerini paylaşıyor.

Yani artık Nefes değil İrem olarak hareket etme alanını genişletmiş durumda. Rolünün onu sıkıştırdığı alandan çıkmış gibi duruyor!

Sonunda oldu! Nefes gitti, İrem geldi! İrem Helvacıoğlu'nun tarzı tam şekil! 14

Helvacıoğlu, arkadaşları ile gittiği tatilden mayolu, bikinili fotoğraflarını rahatça paylaşmaya devam ediyor.

Güneşi Beklerken dizisinden beri iyi arkadaş oldukları Ege Kökenli ile tatilde şu sıralar.

Son yaptığı paylaşımda tırnaklarındaki oje de dikkat çekti.

Oyuncu, takıları, kıyafeti ve ojeleriyle tarzını ortaya koyuyor. Takipçileri beğeni ve yorum yağdırıyorlar ünlü oyuncuya.

İşte İrem Helvacıoğlu’nun son paylaşımları:

????

Sonunda oldu! Nefes gitti, İrem geldi! İrem Helvacıoğlu'nun tarzı tam şekil! 15

Sonunda oldu! Nefes gitti, İrem geldi! İrem Helvacıoğlu'nun tarzı tam şekil! 16

Sonunda oldu! Nefes gitti, İrem geldi! İrem Helvacıoğlu'nun tarzı tam şekil! 17 Sonunda oldu! Nefes gitti, İrem geldi! İrem Helvacıoğlu'nun tarzı tam şekil! 18 Sonunda oldu! Nefes gitti, İrem geldi! İrem Helvacıoğlu'nun tarzı tam şekil! 19