Ana sayfa Güncel Haberler Süper foto! Dikkat, film afişi değildir! İşte Hande Soral ve İsmail Demirci’nin çetesi!

Süper foto! Dikkat, film afişi değildir! İşte Hande Soral ve İsmail Demirci’nin çetesi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu çift Hande Soral ve İsmail Demirci, tatilde eğlenceli bir paylaşımla takipçilerinin hem beğenisini kazandılar hem de güldürdüler.

Kuzey Yıldızı dizisinde oynayan İsmail Demirci ile son olarak Diriliş Ertuğrul’da rol alan eşi Hande Soral, bir süre önce tatilden dönmüş ve İstanbul’da magazincilerle karşılaşmıştı.

Soral, yeni sezonda belli bir projesinin olmadığını , görüşmelerinin sürdüğünü belirtirken, İsmail Demirci de Kuzey Yıldızı dizisine devam edeceklerini belirtmişti.

Bayram tatilinde Göcek’e gittikleri anlaşılan çiftin yaptıkları bir sosyal medya paylaşımı, takipçilerinin dikkatini çekti.

Soral’ın instagram hesabından “The Gang” (Çete) notuyla paylaştığı ve teknede arkadaşlarıyla çekilen pozları, resmen bir film afişi gibi duruyordu.

Hande Soral’ın kardeşi Bedirhan Soral’ın da bulunduğu karede ayrıca çiftin arkadaşları Deniz Baydar, İsmail Demirci, Gökhan Yorgancı, Tugay Mercan, Şakir Yıldırım, Zeynep Özbayrak da etiketlendi fotoğrafa.

Zeynep Özbayrak’ın kendi sosyal medya hesabından aynı fotoğrafı paylaşarak “Eskiden harçlık peşindeydik şimdi içerik… ah nerde o eski bayramlar…” şeklindeki esprili notuna Hande Soral da “Ekmeğimizin peşindeyiz…” yanıtını verdi.

Soral’ın sosyal medya paylaşımındaki kişilerin ise fotoğrafı bir film karesine benzettikleri görülüyor. “Legens of the sea” (Deniz efsaneleri), “Yelken Sevdası Kanal D’de”, “Efsane değil de ne?” “Gans of wasepur” şeklindeki yorumları dikkat çekti.

İşte Hande Soral’ın o paylaşımı:

The Gang????

Süper foto! Dikkat, film afişi değildir! İşte Hande Soral ve İsmail Demirci'nin çetesi! 7