Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medya Çukur dizisine özür diletmeyi başardı; bu dizilerde ilk kez oluyor!

Sosyal medya Çukur dizisine özür diletmeyi başardı; bu dizilerde ilk kez oluyor!

tarafından ker_def
Sosyal medya Çukur dizisine özür diletmeyi başardı; bu dizilerde ilk kez oluyor! 7
Çukur’un 18. bölümünde Emrah Amir’den azarladığı trafik polisine özür sahnesi geldi.

Ay Yapım, Çukur’da bir ilke imza attı ve 18. yeni bölümden 2. sneak peek yayınladı. Çukur’da büyük tepki çeken Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Emrah Amir karakteri, kendisini durdurduğu için bağırdığı ve ‘Haritadan kendine yer beğen’ dediği trafik polisinin yanına tekrar giderek özür diledi. ‘Ben eşeklik yaptım affet. Digor dünyanın en güzel yeri’ diyen Komiser Emrah, trafik polisinin gönlünü almaya çalıştı.

Çukur’un yapımcısı Ay Yapım adeta özür niteliğinde 18. bölümden 2. sneak peek yayınladı. Çukur’un 26 Şubat Pazartesi yayınlanacak olan 18. bölümden sürpriz bir sahne yayınlandı. Ay Yapım tepkiler sonrasında, Çukur’un anti kahramanı Emrah’a azarladığı trafik polisinden özür dileme sahnesi yayınladı.

Dizinin 18. bölümünde Emrah Amir’den azarladığı trafik polisine özür sahnesi geldi. Çukur dizisinin son bölümünde, diziye yeni katılan Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Emrah Amir’in trafik polisini azarlaması ve ‘Haritadan yer beğen’ demesi sahnesi sosyal medyada büyük tepki çekmişti. O sahnelerin yayınlanmasının bir gün ardından, Çukur’un 18. bölümden yeni sahne yayınlandı. Emrah Amir karakteri, azarladığı trafik polisinin yanına tekrar gitti ve özür diledi.

(devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)