Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor adasının gelmiş geçmiş en talihsiz isimlerinden biri de Gamze Aksu oldu!

Survivor adasının gelmiş geçmiş en talihsiz isimlerinden biri de Gamze Aksu oldu!

tarafından ker_def
Survivor adasının gelmiş geçmiş en talihsiz isimlerinden biri de Gamze Aksu oldu! 7
Acun Ilıcalı açıkladı ‘Survivor hayatı bitti’

Acun Ilıcalı, Survivor’daki eleme konseyinde yarışmacıları üzen bir haber verdi. Survivor 2018’de hastalanan Gamze Aksu’nun yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Acun Ilıcalı, ‘Gamze’nin Survivor hayatı bitti. Kendisi Recep İvedik’te oynamıştı. Ama fiziksel olarak orasının film, burasının ise gerçek Survivor olduğunu anlamış oldu’ dedi. Survivor 2018’de Gönüllüler takımına Gamze’nin yerine yeni bir yarışmacı katılacak.

Survivor 2018’de sakatlığı bulunan Hakan Hatipoğlu ile hastalık geçiren Gamze Aksu ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor’a devam edemeyeceği kesinleşen ismi açıkladı. Ilıcalı, Gönüller takımındaki Gamze Aksu’nun sakatlığını geçmediğini ve doktor kararıyla Gamze’nin Survivor’dan ayrıldığını duyurdu.

‘HAKAN HATİPOĞLU’NUN DURUMU HENÜZ BELİRSİZ’
Survivor’da sakatlanan Hakan ve Gamze’nin hastanede tedavileri devam ediyor. Hakan Hatipoğlu’nun Survivor’a dönüp dönmeyeceğinin henüz belli olmadığını açıklayan Ilıcalı, ‘Hakan ile ilgili bilgi sahibi değilim. Müşahede altında. Survivor’a devam edip etmeyeceği henüz belli değil.’ dedi.