Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya kaynıyor! Kaan Yıldırım, Halka dizisinden ayrıldı mı?

Sosyal medya kaynıyor! Kaan Yıldırım, Halka dizisinden ayrıldı mı?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisi, yeni sezonda da devam edecek.

Diziden aralarında Nazan Kesal’ın da bulunduğu 6 oyuncunun ayrıldığı daha önce gündeme gelmişti.

Serkan Çayoğlu ve Hande Erçel ile başrolü paylaşan Kaan Yıldırım’ın diziden ayrıldığı şeklinde bazı iddialar, sosyal medyada hızla yayılmaya başladı!

Hatta dizinin sona erdirildiği şeklinde bir algı da oluşmuş durumda.

Şu sıralar tatilde olan oyuncu Kaan Yıldırım’ın instagram sayfasından yaptığı son paylaşıma yapılan yorumların büyük çoğunluğunda, diziden ayrıldığına inanamadığını söyleyen izleyenlerin mesajları yer alıyor.

“Sen olmazsan Halka olmaz, neden ayrıldın diziden, dizi neden bitirildi?” gibi pek çok yorum yapılmakta Kaan Yıldırım’ın paylaşımına.

Takipçilerinin “Halka’yı neden bıraktın?” şeklindeki sorularına neden olan olay ise oyuncunun yaptığı söylenen bir paylaşımla başladı.

Sosyal medya kaynıyor! Kaan Yıldırım, Halka dizisinden ayrıldı mı? 8

Kaan Yıldırım, Instagram sayfasının hikaye bölümünden “Çok güzel bir yolculuktu. Yeni hikayelerde görüşmek üzere, izleyen ve destekleyen herkese teşekkürler” notunu düştüğü bir paylaşım yapmıştı.

Kaan Yıldırım’ın yaptığı bu paylaşım, kısa sürede ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncunun diziden mi ayrıldığı, yoksa dizinin mi bitirildiği merak konusu oldu?

İşte Kaan Yıldırım’ın son paylaşımı:

All you need ? ?

Sosyal medya kaynıyor! Kaan Yıldırım, Halka dizisinden ayrıldı mı? 9

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Londra’da Brunel Üniversitesi Pazalama bölümünde eğitim aldı. Ardından oyunculuk eğitimleri almaya başlayan Kaan Yıldırım ilk kez Kayıp dizisinde kameralar karşısına geçti.

Televizyonda Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri dizilerinde rol aldı. Yok Artık ve Ümmü Sıbyan: Zifir filmlerinin yapımcısı olan oyuncu Yok Artık 2 filminin hem yapımında hem de oyuncu kadrosunda yer aldı.

Kaan Yıldırım geçtiğimiz yıllarda Ezgi Eyüboğlu ile hayatlarını birleştirdi.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Kaan Karabulut karakterine hayat veren Kaan Yıldırım, kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Eyüboğlu ile evlidir. Kaan Yıldırım 1.80 metre boyunda, 73 kilo ve Oğlak burcudur.