Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyada Rabia Soytürk patlaması yaşanıyor! Duy Beni dizisinin Ekim’ine izleyici bayıldı!

Sosyal medyada Rabia Soytürk patlaması yaşanıyor! Duy Beni dizisinin Ekim’ine izleyici bayıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de başlayan yaz dizisi Duy Beni, izleyicinin dikkatini çeken bir yapım oldu. Liselerde yaşanan kimi zorbalıkların konu edildiği gençlik dizisinde bazı isimler ön plana çıkmaya başladı! Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ve Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir’in rol aldıkları dizi, yaz ekranının en çok konuşulan yapımlarından birisi.

Dizinin başrollerinden Rabia Soytürk ise Ekim rolü ile dikkatleri çekmekte. Genç oyuncunun başarılı performansı, izleyicinin de markajında! Ekim karakteri ile büyük beğeni toplayan Rabia Soytürk, Perşembe akşamları yayınlanan diziyle birlikte günün en çok konuşulan ismi olmayı başarıyor!

Twitter’da ‘RabiaSoytürk’ etiketi ile gündeme gelen ve çok konuşulan oyuncuya olan hayranlık giderek büyüyor! Sosyal medyada kendisi ile ilgili yapılan yorumlar, övgüler, beğeni dolu mesajlar da dikkatleri çekmekte. Caner Topçu’nun hayat verdiği Kanat ve Ekim karakterlerinin her sahnesi büyük bir ilgiyle izlenirken, iki genç oyuncu da dizinin öne çıkan isimleri olmayı başarıyorlar…

Sosyal medyada Rabia Soytürk patlaması yaşanıyor! Duy Beni dizisinin Ekim'ine izleyici bayıldı! 111

Sosyal medyada ‘EkKan’ etiketi ile Ekim ve Kanat aşkı için pek çok yorum yapılıyor. 3. bölümü yayınlanan Duy Beni dizisi, yeni bir dizi aşkı ile çalkalanıyor adeta! İki karakterin sahneleri, izleyenler tarafından daha bir heyecanla izlenmekte…

Sosyal medyada Rabia Soytürk patlaması yaşanıyor! Duy Beni dizisinin Ekim'ine izleyici bayıldı! 112

Rabia Soytürk, 2018 yılında Çukurdakiler isimli dizide oynadığı Gülcan karakteri ile ilk kez ekrana gelmişti. Ardından PhuTV için çekilen ve Haluk Bilginer ile Cansu Dere’nin başrolünde oynadığı Şahsiyet dizisinde Süveyda karakterine hayat verdi. Özgür Dünya isimli sinema filminden sonra da Gülperi dizisinde Selen’i oynadı. Benim Adım Melek’teki Defne karakteri ile dikkatleri çeken Rabia Soytürk, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde de Karaca ile ekranlara gelmişti.

Kariyerinde 4 yılı tamamlayan oyuncu, emin adımlarla şöhrete doğru ilerlerken Duy Beni dizisinde oynadığı Ekim karakteri ile izleyiciden büyük övgüler almaya başladı.

Sosyal medyada Rabia Soytürk patlaması yaşanıyor! Duy Beni dizisinin Ekim'ine izleyici bayıldı! 113

TRT1 ekranlarındaki Benim Adım Melek’teki rolüyle kariyerinde bir sıçrama yaşamıştı ama Duy Beni dizisi oyuncuyu bir adım daha yukarıya taşımakta…

1996 İstanbul doğumlu olan Rabia Soytürk, Sağlık Koleji Hemşirelik Bölümü mezunu. Ancak sağlıkçı olmaktan vazgeçip daha sonra oyunculuk yapmaya karar veren Soytürk, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim aldı.

İşte Kanat ve Ekim için diziye gelen yorumlardan bazıları…

Sosyal medyada Rabia Soytürk patlaması yaşanıyor! Duy Beni dizisinin Ekim'ine izleyici bayıldı! 114

Sosyal medyada Rabia Soytürk patlaması yaşanıyor! Duy Beni dizisinin Ekim'ine izleyici bayıldı! 115

Sosyal medyada Rabia Soytürk patlaması yaşanıyor! Duy Beni dizisinin Ekim'ine izleyici bayıldı! 116

Sosyal medyada Rabia Soytürk patlaması yaşanıyor! Duy Beni dizisinin Ekim'ine izleyici bayıldı! 117