Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi hayranları Bahar’ı bekleye dursun, Aybüke Pusat’ın başka planları var!

Söz dizisi hayranları Bahar’ı bekleye dursun, Aybüke Pusat’ın başka planları var!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Aybüke Pusat, son dönemde iyice ismini duyurmayı başaran genç bir oyuncu…

25 Şubat 1995 Ankara doğumlu olan Pusat, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde okudu… 2014 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü olarak tanındı.

Medcezir dizisini izleyenler hatırlayacatır, Aybüke hanım 2014 yılında Elif karakteri ile dizinin 2. sezonunda yer almıştı.

Daha sonra 2 yıl boyunca O Hayat Benim dizisindeki Zeynep karakteri olarak izledik. Ancak bu dizideki rolünden ayrılmış ve Zeynep karakterini başka bir oyuncu canlandırmak durumunda kalmıştı.

2016 yılında Familya dizisinde Su karakterine hayat veren Aybüke Pusat, ekrandaki asıl çıkışını ise Söz dizisindeki Bahar karakteriyle yaptı.

O Hayat Benim’de o kadar da dikkat çekmeyen Pusat, Söz dizisiyle birlikte hayran kitlesini katlayarak ilerledi.

Söz 2. sezonunu geçtiğimiz hafta tamamlamıştı. 2. sezon finalinde Bahar karakterinin ölmesi ise izleyicileri derinden üzmüştü.

Söz dizisi hayranları Bahar'ı bekleye dursun, Aybüke Pusat'ın başka planları var! 7

Bazı izleyiciler bunun bir oyun olduğuna inanmak istiyor ve Bahar’ın diziye döneceğini düşünüyor.

Ancak bu izleyicilere kötü bir haberimiz var. Aybüke hanım diziden kesin olarak ayrıldı, hatta yeni proje hazırlıkları yapıyor.

SÖZ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bir süre tatil için Japonya’ya giden Pusat, İstanbul’a dönnüş yaptı.

Yeni sezonda yeni bir dizide rol alacağını belirten Pusat, “İzleyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak bir rol seçtim” diye konuştu.

Bahar karakterinden çok da memnun olmadığını düşündüğümüz Pusat, yeni dizisinde iyi bir çıkış daha yakalar ise kariyerinde çok önemli bir sayfa daha açacaktır.