Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Derya, Yavuz’un dudaklarına yapıştı; sonrasında ne tepki ne tepki!

Söz dizisinde Derya, Yavuz’un dudaklarına yapıştı; sonrasında ne tepki ne tepki!

tarafından ker_def
İzleyici Söz dizisiyle kafa mı buluyor! Bu tepkiden Şahin Tepesi de nasibini alacak!

Star TV ekranında yayınlanan Söz dizisinin ilk iki sezonunda Bahar karakteriyle gönülleri fetheden Aybüke Pusat, daha önce de olduğu gibi proje bitmeden ayrılmıştı. O Hayat Benim dizisinden de finalden çok önce ayrılan oyuncu, aynı durumu Söz dizisinde de yaşadı.

Şimdilerde ise Aybüke Pusat, Şahin Tepesi dizisiyle ekrana gelmek için gün sayıyor.

atv ekranında geçtiğimiz Cuma günü final yapan Aşk ve Mavi dizisinin yerine 23 Kasım Cuma gününden itibaren Şahin Tepesi dizisini izleyeceğiz. Zerrin Tekindor, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum dizinin başrol oyuncuları.

Ancak izleyici gözünde Aybüke Pusat hala Söz dizisinin Bahar’ı olarak akıllara takılı kalmış durumda.

Söz dizisinde Derya, Yavuz'un dudaklarına yapıştı; sonrasında ne tepki ne tepki! 8

Bir de işin içine Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki Hazan’ın ardından Söz dizisinde Savcı Derya olarak katılan Deniz Baysal var…

Söz dizisinin starı Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Yavuz ile Derya karakteri son bölümde öpüşmüştü. Daha doğrusu Derya, Dragan’ın korkusuyla Yavuz’un dudaklarına yapışmıştı. İşte bu sahnede Bahar’ı hatırlayan Söz dizisi izleyicilerinin itirazları sosyal medyada yükseldi.

İzleyici gözünde Yavuz-Bahar aşkı bir başka… Bazı izleyiciler Yavuz’un Bahar ile olan aşkına sadık kalması gerektiği fikrinde. Tabi bu nasıl olacak bilemiyoruz. Zira Söz’ün Bahar’ı şimdilerde Boran Kuzum’un canlandırdığı Şahin Tepesi’nin Efe’si ile kırıştırıyor. Yani Efe ile Verda’nın öpüşmesi de gerçekleşecek. Bu durumda Söz dizisi hayranları Yavuz ile Derya aşkına da itiraz edecek mi? Ya da Aybüke Pusat için de eleştiriler yapılacak mı? Dizi ile gerçek hayat fena karıştı yani..

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, izleyicilerin Bahar ve Derya karşılaştırması ile ilgili mesajlarını köşesine taşıdı.

O mesajlarda ‘işte izleyici kafası’ dedirten çok ilginç yorumlar var.

“Saf ve temiz kalan Bahar oldu. Yavuz, kalbini yeniye açmaya meraklı bir adam oldu. Ethem Bey (senarist) istese tertemiz ölen karısına sadık yazardı.”

“Bizim askerimiz ölen eşlerinin ardından hemen yenisine mi bakıyor?” ve “Hangi Türk askeri karısı onun yüzünden şehit edilmişken, her şeyi unutabilir?”

“Kadınların herhangi bir adama bağlı olmadan kendi başlarına bir karakter olduklarını ne zaman anlayacağız? Siz bir yazar olarak anlıyamadıysanız, işimiz zor. Tuttuğunu koparan cesur ve güçlü hanımefendi… Ancak sizin çirkin kaleminizde bir metadan öteye geçememiş.”

Söz dizisinde Derya, Yavuz'un dudaklarına yapıştı; sonrasında ne tepki ne tepki! 9

“Örf ve ananelerimiz size bunu mu anlatıyor? Derya mı, Bahar mı? Yavuz’a araba mı seçiyorsunuz?”

“Yavuz’un mezarlıkta geçirecek vakti yok. O zaman izlenmezdi.”

“Haysiyetsiz yalancı hale getirilen bir karakter…”

“Bahar’ı unutan adamın aşkına güvenilir mi?”

‘Derya ile olmuş, hatta…’

“Evli ve çocuklu olsun, vatana sevgiden doğmuş bebekler versin.”

“Yalnız kurt gibi yüceltilmeye çalışılıyor. Ben Ethem Bey’in ‘Poyraz Karayel’deki gibi kahraman değil, iyisiyle kötüsüyle bir karakter yazımını çok severdim.”