Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde ne kadar Çaylak ise, oyunculukta da o kadar çaylak!

Söz dizisinde ne kadar Çaylak ise, oyunculukta da o kadar çaylak!

tarafından ker_def
Söz dizisinde Çaylak karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz, sempatik halleriyle ilgi odağı olmakta.

“Çaylak öğrendikçe ben öğrendim, ben öğrendikçe ona öğrettim” ifadelerini kullanan Aytaç Şaşmaz, Söz dizisi sayesinde ismini duyurmayı başardı.

Ağabeyi İsmail Ege Şaşmaz da iyi bir oyuncu ve Aytaç’a ilerlediği yolda örnek olmuş birisi…

Ranini’ye konuşan Aytaç Şaşmaz, küçük yaşlarda müziğe ilgi duyduğu için şarkıcı olmak istiyordu. Lise yıllarında tiyatro ile tanışması onu müzikten kopardı.

Şaşmaz, “Lisede tiyatroyla tanışınca oyuncu olmak istediğime karar verdim. Ve bu yönde adım atmaya başladım. İlk zamanlar tabii ki tereddütlerim oldu çünkü ağabeyimin yaşadığı zorluklara birebir şahit olmuştum. Ancak bu beni olumsuz yönde etkilemekten çok ders niteliğinde oldu” ifadelerini kullanmakta.

Kötü Çocuk isimli filmle ilk oyunculuk deneyimini edinen Şaşmaz, filmde tanıştığı Yağız Alp Akaydın’ın sayesinde Söz dizisi için görüşmeye çağırılmış.

Söz dizisinde ne kadar Çaylak ise, oyunculukta da o kadar çaylak! 7

SÖZ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

“Büyük bir heyecanla çok çalışıp hocama sundum karakteri. Her şey birden oldu ve seçildim. Aslında biraz nasip kısmet işleridir bu işler. Hayatın sana sunduklarıyla ilgili. Hayatın verdiği şansların birisiydi bu benim için” diye konuşan genç oyuncu, diziye çok yakıştı.

Çaylak karakterini kendisi gibi gördüğünü anlatan oyuncu, “Mesleğinde her şeyi görme, öğrenme ve yaşama arzusuyla dolu bir karakter. O öğrendikçe ben öğrendim, ben öğrendikçe ona öğrettim. Tabii ki daha öğrenilecek ve öğretilecek çok şey var (gülüyor.)” dedi.