Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Tolga Sarıtaş’ı Kurtlar Vadisi’ne doğru ağır ağır itekliyorlar!

Söz dizisinde Tolga Sarıtaş’ı Kurtlar Vadisi’ne doğru ağır ağır itekliyorlar!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

#YalnızKurt etiketi ile sosyal medyada 3. sezonun meyvelerini toplamaya başlayan Star TV, Söz dizisiyle yine zirveye aday olduğunu gösterdi.

3. sezonun ilk bölümü 17 Eylül Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Deniz Baysal, Ece Ceşmioğlu ve Sarp Akkaya’nın diziye büyük bir ivme katacağı da 3. sezonun ilk bölümünden anlaşıldı.

Özellikle Deniz Baysal oyunculuğu ile takdir toplarken, 2 dakikada izleyicinin kalbini çalıp giden Ece Ceşmioğlu da yeni sezonun flaş isimlerinden birisi olacak. Sarp Akkaya’nın canlandırdığı Dragan karakteri krikatürize bir tip… Derman ve ondan önceki Çolak’tan daha zalim gibi görünüyor ama Akkaya’ya bu kadar zalimlik ne kadar yakışmış tam çıkaramadık.

Zira Serhat Kılıç, Çolak karakteriyle ‘cuk’ diye oturmuştu. Ardından komedi rollerinin efendisi Timur Acar, azılı terörist Derman olarak 2. sezonun altını üstüne getirmişti.

Sarp Akkaya’nın Dragan’ı ise Çolak ve Derman gibi pek de cani bir adam gibi gözükmedi. Sanki başka bir oyuncu düşünülse daha iyi olurdu.

Artık o bir Yalnız Kurt… Kimden mi bahsediyoruz tabii ki Tolga Sarıtaş’tan…

Yavuz Karasu, tuzağa düşürülüyor. Babası Agah kaçırılıyor ve devletin en önemli sırlarından birisi topuğun delik deşik edilerek teröristlerin eline geçiyor. Agah tüm bu olacakları bildiğinden oğlu Yavuz’u bir video bırakıyor.

Oğluna Yalnız Kurt’un artık kendisi olduğunu ilan ediyor. Yani Agah kendi rolünü oğlu Yavuz’a vererek, ekrana veda etti.

Söz dizisinde Tolga Sarıtaş'ı Kurtlar Vadisi'ne doğru ağır ağır itekliyorlar! 8

Deniz Baysal, daha ilk bölümden kardeşi Murat’ın canlı bomba saldırısında ölmesinin kaderiyle gözyaşlarına boğuldu. Yani Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden zaten antrenmanlı olduğundan ağlama sahnelerinde hiç de sırıtmadı.

Ece Ceşmioğlu, yüzünü gösterdi ve meraklandırıp gitti. Ama 2 dakikalık rolü bile sosyal medyayı alt üst etmeye yetti. MücMel etiketleri açıldı bile. Sonraki bölümde Mücahit ile Melisa’nın nasıl karşılaşacağı merak konusu oldu.

Söz dizisinde Tolga Sarıtaş'ı Kurtlar Vadisi'ne doğru ağır ağır itekliyorlar! 9

Tüm takım taraftarlarının Derya’nın kardeşi Murat’in cenazesine gelerek birlik gösterisinde bulunması, Ay Yıldızlı bayrağımızın açılması diziye renk katan sahnelerdendi. Birlik ve beraberlik ruhu aşılanması önemliydi.

Agah oğluna kendi işini vasiyet etmişti.

“Benim bıraktığım yerden devam edeceksin” diye talimat verdi ki zaten Yavuz da buna dünden razıydı… Yavuz bir Rambo olmasa bile, aslında Polat Alemdar olma yolunda güçlü adımlar attı.

Yani Söz dizisi yavaş yavaş Kurtlar Vadisi’ne doğru kayarsa, Yavuz Karasu da Polat Alemdar vari işlere adım atarsa ekranda eksikliği hissedilen kahraman Türk istihbaratçı ihtiyacı giderilmiş olacak.

Söz dizisi 3. sezona 2 ölen karakter ve patlayan bombalar, aşkı kıvılcımları, ağlama sahneleriyle başladı

Anlaşılan yeni sezonun reytingi bol olacak. Söz dizisi bu sezon da en çok konuşulan yapımların başında geleceğini göstermiş oldu.

Bu arada Agah karakterini harika canlandıran Mehmet Özgür’e tebrikler ve teşekkürler…