Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinden ayrıldı ama izleyici gidişinden hiç memnun değil!

Söz dizisinden ayrıldı ama izleyici gidişinden hiç memnun değil!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Söz dizisinin 47. yeni bölümü merakla bekleniyor…

21 Mayıs Pazartesi, yani bu akşam ekrana gelecek olan Söz dizisinin 47. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı.

İzleyicilerden Aşık’a büyük övgü var. “Aşık sen çok yaşa, herkesin hayatını kurtardın” diye yazan bir izleyici dikkat çekiyor.

Bir başka izleyici ise Serhat Kılıç’ın canlandırdığı Çolak karakterini aradığını belirtmekte… Yeni fragmandaki müzikten etkilenen izleyiciler, “Çolak’ın kıymetini bilememişiz” diye yazmakta… Birçok izleyici Çolak karakterini çok özlediğini belirtiyor.

İzleyiciler efsane bir bölüm geldiğini ve ekran başına geçmek için sabırsızlıklandıklarını belirtmekteler.

İşte 47. yeni bölüm 3. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tim, zamanla yarışıyor… Asmalar Operasyonu’nda sıkışıp kalan Tim için zorlu bir mücadele başlar. Bu mücadele hem yapılacak büyük terör eylemine dair delilleri bulmak, hem de Medusa’nın kalbini yerle bir ederek sağ salim eve dönmek içindir. Fakat Derman ve Ataşe, Asmalar’ı akla hayale gelmedik tuzaklarla donatmışlardır.

Bu tuzaklardan kurtulup Derman ve Ataşe’ye ulaşmak için Tim kimi zaman hayatlarını riske atsa da asla vazgeçmeyeceklerdir.

SÖZ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Söz dizisinden ayrıldı ama izleyici gidişinden hiç memnun değil! 7

Derman büyük terör eylemi için hazırladığı bir gemiyi Türkiye sınırlarına yaklaşması için harekete geçirir. Geminin sınırlarımıza yaklaşması halinde büyük bir felaket ülkemizi beklemektedir. Tim artık zamanla yarışmaktadır.

Tim Asmalar’da canı pahasına mücadele ederken Bahar, Nazlı, Güler ve Su hiç beklemedikleri bir anda tehlikenin içine düşerler. Onlar için de geri sayım başlamıştır.