Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisinin finalinden ilk görüntüler ortaya çıktı! Yavuz’un sözleri çok etkileyici

Söz dizisinin finalinden ilk görüntüler ortaya çıktı! Yavuz’un sözleri çok etkileyici

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Söz dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 84. bölümle birlikte izleyicilere veda edecek. Final bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, Meriç Aral, Eren Vurdem ve Görkem Sevindik’in başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümünden ilk görüntüler internete özel olarak yayınlandı.

Yavuz Karasu, duygusal sözler söylüyor. Söz dizisinin ilk bölümünden sonuna kadar önemli sahnelerin kolaj yapıldığı görüntülerde Yavuz’un sözleri çok etkileyici… İşte o sözler:

“Biz bu ülkenin sevdalıları. Her bir karış toprağa gözü gibi bakan bu ülkenin evlatları. Bizim gibi binlerce var, dağlarda, kışlalarda, toprağın altında. Bizim gönüllerimize kocaman bir vatan sığar. Birini severiz kaybederiz. Silah arkadaşlarımız kollarımızda şehit olur. Biz bunlar olurken gözyaşlarımızı içimize akıtır. Son nefesimize kadar vatanı korumaya devam ederiz. Çünkü biliriz bu vatanın her bir evladı yatağında huzurla uyuyorsa biz biriz, birlikteyiz.”

Söz dizisi final yaparak duygusal bir veda yapacak.