Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz dizileri için görülmemiş taktik! Büyük kanallar herkesi şaşırtan bir adım attı!

Yaz dizileri için görülmemiş taktik! Büyük kanallar herkesi şaşırtan bir adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ANALİZ – Fox TV, Star TV, Kanal D, Atv… Dört büyük kanal yaz dizileri konusunda sanki aralarında bir centilmenlik anlaşması yapmış gibi… Peki neden böyle düşünüyoruz? Çünkü yaz dizilerinin hiçbirisi birbiri ile aynı gün rakip değil.

PAZARTESİ: CANEVİM

İlk olarak atv açıklamış ve pazartesi günlerini parsellemişti. Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik’in başrollerini paylaştığı Canevim dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak. Mayıs ayında neredeyse bütün sezon dizileri sezon finali veya final yapıyor… Yaz dizilerinde de ilk atağı atv Canevim ile yapacak.

SALI – ERKENCİ KUŞ

Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrollerinde yer aldığı Erkenci Kuş zaten Ocak ayına kadar ara vermeden devam kararı vermişti. Star TV’de geçtiğimiz yaz olduğu gibi diziyi yine Salı akşamları ekrana getirecek.

ÇARŞAMBA: AFİLİ AŞK

Kanal D’nin yeni dizisi Afili Aşk ise 12 Haziran Çarşamba itibariyle başlıyor. Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı dizi yaz ekranında çarşamba günleri ekranda olacak.

PERŞEMBE: BENİM TATLI YALANIM

Star TV’nin yeni yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım ise Perşembe günleri ekrandaki yerini alacak. 13 Haziran Perşembe günü ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer oynuyor.

CUMA: HER YERDE SEN

Fox TV’nin iddialı dizisi Her Yerde Sen’in yayın tarihi de belli oldu. Aybüke Pusat ve Furkan Palalı’nın başrolündeki dizi 14 Haziran Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak. Yani bu dizide Cuma günlerini parselleri.

Görülüyor ki, 4 iddialı dizi yaz ekranında hafta içi günleri adeta parselledi ve birbirlerine de rakip olmadı. Ortak bir anlaşma var mı merak ediliyor…

Ayrıca TRT1 ekranında Tozkoparan dizisinin 10 Haziran Pazartesi günü ekrana geleceğini hatırlatalım.

Bir diğer detay ise Show TV’nin durumu… Kanal yeni bir yaz dizisi yayınlar ise bir başka kanalın yapımına rakip olmak durumunda kalacak, tabii ki hafta sonunu düşünmez ise…