Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de büyük iddia ile başlayan, sarsıcı sahneleriyle dikkat çeken diziye final kararı!

Star TV’de büyük iddia ile başlayan, sarsıcı sahneleriyle dikkat çeken diziye final kararı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon finaline doğru pek çok dizi, bir sonraki sezon için ara verirken, kimileri de final yapıyor. Ekrana büyük iddialarla gelen bazı dizilerin erken finalleri de başladı. Bu sezonda reytingleriyle bekleneni bulamayan ve kanal tarafından bitirilmesine karar verilen dizilere bir yenisi daha ekleniyor!

Kamera arkasında hummalı çalışmaların sürdüğü dizi sektöründe sirkülasyon çok hızlı yaşanmakta. Yaz sezonuna hazırlanan ekranda yaprak dökümü de devam ediyor.

Star TV’de büyük bir iddiayla başlayan bir dizi için daha final kararı alındı! Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu gibi iki güçlü ismi bir araya getiren Kağıt Ev dizisi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamıyor!

Star TV'de büyük iddia ile başlayan, sarsıcı sahneleriyle dikkat çeken diziye final kararı! 8

Dizinin genç oyuncuları arasında yer alan Helin Kandemir’in müthiş oyunculuğu ile izleyenleri kendisine hayran bırakan ve kimi zaman ustalarından rol çalan performansı da dizinin en dikkat çeken yönüydü.

Star TV'de büyük iddia ile başlayan, sarsıcı sahneleriyle dikkat çeken diziye final kararı! 9

Hikayesiyle, senaryosu ve oyunculuklarıyla izleyenlerin beğendiği ama daha geniş kitlelere ulaşamayan bir dizi oldu Kağıt Ev!

Baştan beri diziyi takip edenlerin ‘Yazık oldu!’ diyeceği bir yapım. Fakat reytingleri diziyi ekranda tutmaya ne yazık ki yetmiyor!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı dizide, kızlarının işlediği bir cinayeti örtbas etmeye çalışan bir ailenin yaşadıklarını anlatılıyor.

7 bölümü ekrana gelen dizinin 7 Haziran akşamı yayınlanacak olan 8. bölümüyle final yapacağı öğrenildi.