Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den Güvercin dizisiyle ilgili umutları tüketen açıklama!

Star TV’den Güvercin dizisiyle ilgili umutları tüketen açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV tarafından basın kuruluşlarına gönderilen yeni sezon bilgilendirme mesajında, Güvercin dizisinin adının geçmemesi izleyicilerin son umutlarını da kırdı. Karantina dönemi öncesinde beğeniyle izlenen yapım, senaryo hatalarının da sonucu olarak final yapabileceği iddiaları ile karşı karşıya kalmıştı.

Mart ayında başlayan setlerde çalışmaların durdurulması sonrasında Güvercin dizisinin yeniden ekrana dönebileceği hayalini kuran birçok izleyici için kötü haber Star TV’den geldi.

Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada’yı başrolde buluşturan dizinin hikayesi birçok kişinin ilgisini çekmiş ve nasıl sonuçlanacağı da merak edilmişti. Ancak anlaşılan hikayenin sonunu öğrenemeyeceğiz.

Star TV, yeni sezon tanıtım bilgilerinden Sefrin Kızı ve Babil’in devam ettiğini duyurdu. Ancak Güvercin dizisiyle ilgili bir ifade yer almadı. Yeni sezonda kanalda yayınlanacak diziler olarak da Call My Agent’in Türk uyarlaması ve İyi Günde Kötü Günde isimli diziler sıralandı.

Güvercin dizisi hayranları için bu açıklama net bir mesaj oldu. Artık dizinin yeniden ekrana dönmesi mümkün değil. Bazı oyuncular da zaten yeni projelerle anlaştı.Yani Güvercin dizisi defteri kapandı gibi duruyor.

Star TV'den Güvercin dizisiyle ilgili umutları tüketen açıklama! 7

İşte Star TV’nin yeni sezon ile ilgili paylaştığı detaylı mesaj:

Star, yeni sezon hazırlıklarına birbirinden özel dizi ve programlarla başladı. Önceki sezondan devam eden ‘Sefirin Kızı’ ve ‘Babil’in yanı sıra; çekim hazırlıkları başlayan dizi ve programlar, yeni sezonda Star izleyicisiyle buluşacak. Yepyeni yarışma ve programlarla da gündüz kuşağını renklendirecek olan Star, seyircisinin vazgeçilmezi olacak.

Şimdiden büyük merak uyandıran Star’ın yeni dizileri arasında; yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorlerı kıran ‘Call My Agent’ isimli dizinin Türkiye uyarlaması ve ‘İyi Günde Kötü Günde’ isimli iki yeni dizi var. Star’ın yeni sürprizleri arasında; eğlence, müzik, magazin, sağlık ve yaşama dair herşeyi bulacağınız ‘Demet ve Alişan İle Sabah Sabah’, Evrim Akın’ın sunacağı dekor yarışması ‘Yeni Bir Ev’ ve hayatın içinden olaylarla Serap Paköz’ün sunacağı ‘Gerçeğin Peşinde’ yer alıyor.”