Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin finale doğru giden bir dizisi daha var!

Star TV’nin finale doğru giden bir dizisi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında son yıllarda yaşanan dizi finallerine bir yenisinin daha eklenmesi mümkün. Bu dizinin ismi Annemizi Saklarken… Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi üçüncü bölümü ile ekrandaki yerini aldı.

22 Aralık akşamı yayınlanan bölümün reytingleri ortaya çıktı ve dizinin düşüş yaşadığı görüldü… İzleyici artışı beklenirken gelen bu izleyici kaybı ciddi bir durum. Star TV, bu sezon düşük reytingler nedeniyle üst üste final kararları aldı.

Kazara Aşk, Ada Masalı, Sana Söz ve Benim Hayatım dizileri birer birer ekrandan silindi. Bu sezon 4 dizisini yayından kaldıran kanal yönetimi şimdi yine zor bir durumda.

Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrolünde yer aldığı Annemizi Saklarken ne yazık ki, izleyicilerden geçerli not alamadı.

Star TV'nin finale doğru giden bir dizisi daha var! 7

Dizinin başlangıcında yaşanan senaryo hatalarının da hikayenin izleyiciler tarafından benimsenmesini zorlaştırdığı yönünde eleştiriler de yapılıyor.

Annemizi Saklarken, 3. bölümü ile ilk 10 program arasına giremedi. Tüm kişilerde 19. sırada yer alan dizi, AB grubunda ise 15.’liğe düştü. Dizinin ABC1 kategorisinde de 18. sırada yer aldığı görülüyor.

Şimdiye kadar yayınlanan 3 bölümde de düşük gelen reytingler dizinin finale doğru adım adım gittiğine işaret ediyor.