Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde yine büyük bir bilmece var!

Teşkilat dizisinde yine büyük bir bilmece var!

tarafından ker_def

Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat isimli TRT1 dizisinin 26 Aralık’ta yayınlanacak olan 28. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Serdar ve Elçi arasında nasıl bir bağlantı var? İşte bu soru bir bilmecenin daha dizide izleyicileri heyecana sürükleyeceğini anlatıyor.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisini yıllar sonra yeniden bir araya getiren Teşkilat dizisinin 28. bölümünde neler yaşanacak? Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen ‘Teşkilat’, sıra dışı hikayesi, aksiyon dolu sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeye devam edecek. İşte dizinin 28. bölümünden bazı detaylar:

Teşkilat dizisinde yine büyük bir bilmece var! 7

Ekip havalimanı saldırısı sonrası ortaya çıkan yeni duruma uyum sağlamaya çalışırken Elçi’nin gelişi tüm dengeleri değiştirir. Ekip, Nemesis’le bağlantılı olduğunu düşündükleri Elçi’yi bulmak için operasyon düzenler. Bu operasyon sayesinde yeni bir bilgiyi ortaya çıkarılır. Serdar ve Elçi arasında nasıl bir bağlantı vardır?

Diğer yanda Hakkı ve Uzay, Barış’ın masumiyetini kanıtlamak için ipuçlarının peşine düşer. Uzay’ı yeni sürprizler beklemektedir. Yıldırım ve Elçi planlarını devreye soktuklarında ise ekibimizin yapacağı hamle taş üstünde taş bırakmayacaktır.

‘Teşkilat’ heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT1’de…