Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Kardeş Çocukları dizisi koşar adım finale gidiyor!

Star TV’nin Kardeş Çocukları dizisi koşar adım finale gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Analiz – Star TV ekranında izleyicilerle 2. sezonunda Salı akşamları buluşmakta olan Kardeş Çocukları dizisi, ne yazık ki beklentilerin altında kalmaya devam ediyor… İddialı kadrosuna rağmen dizi finale koşar adım gidiyor…

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu ve Berkay Hardal gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizi, ne yazık ki Salı günleri için umut vermemekte…İlk sezonunda Pazar günleri yayınlanan ve durumu idare edebilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın dizilerinin sürüklediği Salı akşamları için izleyicileri ekrana taşımakta zorlanmakta…

Star TV, dizinin gününü tekrar Pazar’a alır ise bu bir anlamda dizinin kurtulması şansını verebilir. Ancak 1 Ekim itibariyle Kadın dizisi de 3. sezonuyla başladıktan sonra Salı akşamları reytinginin düşmesi ve final potasına girmesi hiç de şaşırtıcı olmayacak.

REYTİNGLER KÖTÜ

Star TV'nin Kardeş Çocukları dizisi koşar adım finale gidiyor! 7

24 Eylül Salı günü reytinglerinde totalde Kardeş Çocukları dizisi 2,98 reyting ve 8,31 izlenme payı ile 10. sırada kendisine yer buldu.

AB grubunda 2,53 reyting ve 7,55 izlenme payı ile ancak 11. olabilen dizi ABC1 kategorisinde ise 2,96 reyting ve 7,79 izlenme payına ulaşarak 10. oldu.

Geçen hafta 2. sezonuna başlayan dizi iki haftalık yeni gün performansında olumsuz bir tablo çizdi.

Peki bu noktaya neden gelindi?

Cem Davran, 2. sezonda diziye mafyatik baba olarak dönüş yaptı ama bunun pek bir etkisi olmadı. Hikayede ve karakterlerdeki çekicilik de azalınca Kardeş Çocukları dizisi bir tek Umay Karay karizması ile ayakta kalamayacağını bu reytinglerle anlamış olmalı.