Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu, Çukur, Aşk ve Mavi… Resmen devreleri yaktırıyorlar!

Avlu, Çukur, Aşk ve Mavi… Resmen devreleri yaktırıyorlar!

tarafından zk zk

Dizilerin sezon finallerinde genel olarak yaşanan bir kaza, patlama vs gibi durumları sezon finallerinde görmeye alışmıştık.

Bir oyuncunun oynadığı karakterin ölüp ölmediğini düşünerek geçirdiğimiz yaz dönemi boyunca, yeni sezonda yaşayıp yaşamayacağını öğrenmek için yeni sezonun ilk bölümünü beklerdik.

Ancak bu sezon, bambaşka bir durum yaşandı. Adeta katliamların olduğu kimi dizilerde, artık bir değil bir kaç kişinin ölme ihtimali ortaya çıktı.

Bazı dizilerin bu sezon ekrana gelen final sahneleri, ekranda adeta bir katliama döndü ve bir ya da bir kaç kişinin diziden ayrılma ihtimalleri belirdi.

Yeni sezon merakla beklenirken Çukur, Avlu ve Aşk ve Mavi dizilerinde yaşanan bu şok edici finaller, yeni sezonu daha da heyecanlı hale getirecek gibi duruyor.

Avlu, Çukur, Aşk ve Mavi... Resmen devreleri yaktırıyorlar! 7

Dizilerin sezon finallerindeki bu çarpıcı durum, Mesut Yar’ın Posta’daki köşesinde de konu oldu. “Katliam gibi dizi finalleri” başlıklı haberinde Mesut Yar, bakın neler söylüyor:

“Aşk ve Mavi”nin ( atv) sezon finalinde beyninde tümör olan Ali, ameliyat masasında mı kaldı? İçinde bulundukları araba uçuruma yuvarlanan Mavi, Pembe ve İsmet öldü mü ya da Hasibe tarafından vurulan Cemal ahirete intikal etti mi? Soru üstüne soru yahu! “Avlu”nun ( Star TV) sezon finaline gidelim. Azra’nın kadınları Kudret’in kadınları tarafından bıçaklandılar. Kudret ise Deniz’in bıçaklamasıyla hayatta kalamayacak şekilde ağır yaralandı. Anlayacağınız grup halinde “yaşayan ölüler” durumu mevcut…

Her kafada soru aynı; kimler öte dünyaya yürüdü? Bunu koyun bir kenara, birkaç sezon önce finallerde sadece bir ya da iki karakter “öldü mü acaba?” diye düşünürdük. Şimdi toplu katliam gibi sahnelerde çoktan seçmeli şekilde devreleri yakıyoruz. Vay be!”