Ana sayfa Sosyal Medya Süper tespit! Şevval Sam, Yasak Elma’daki Ender’in oğlunu, Sadakatsiz dizisinde buldu!

Süper tespit! Şevval Sam, Yasak Elma’daki Ender’in oğlunu, Sadakatsiz dizisinde buldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki Ender karakteri, Şevval Sam için kariyerinde ilginç bir rol. Zira kendisini bambaşka rollerde görmeye alıştıktan sonra Ender ile herkesi şaşırttı. Kendisi de bu ‘kötü kadın’ imajıyla ilk ekrana geldiğinde bu kadar dikkat çekeceğini düşünmemişti ama Ender, adeta Türk televizyon tarihimize adını yazdırdı!

Karikatürize edilmiş bir kişilik Ender! Entrikası bol, kıvrak zekası, duruşu, tavırları, giyinişiyle her dakika partiye gider gibi bir havadaki haliyle izleyenlerin de ilgiyle izlediği Yasak Elma’nın en çok dikkat çeken isimlerinden.

Şarkıcı kimliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da beğeni toplayan Şevval Sam, gerçek hayatında ne kadar doğal, samimi, güleryüzlü, zarif bir insansa Ender onun tam tersi!

Her bölüm kıyafetleri, makyajı, cesur tarzıyla ekranın en renkli yüzlerinden birisi. Dizide Erim ve Yiğit isimli iki de oğlu var ama şu anda ikisi de ortada yok!

Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin ise annesi gibi oyuncu oldu ve Sadakatsiz dizisinde ilk deneyimini yaşıyor. Şevval Sam, oğlunu ekranda izlemekten heyecan duyuyor. Oğlunu sette ziyaret de eden oyuncu, birlikte kısa bir filmde de rol aldı.

Süper tespit! Şevval Sam, Yasak Elma'daki Ender'in oğlunu, Sadakatsiz dizisinde buldu! 8

Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakteri ile terör estiren oğlu Tarık Emir Tekin’in dizideki bir sahnesini sosyal medya hesabından paylaşarak gülümseten bir tespit yaptı!

Aslında çok da doğru bir tespitti bu! Zira Ender gibi entrikası, kötülükleri, oyunları bitmeyen bir karakterin oğlu da Sadakatsiz’deki Selçuk gibi biri olurdu ancak!

İşte Şevval Sam da bu durumu dile getirdi aşağıdaki sosyal medya paylaşımında… “Ender’in oğlu mu bu yoksa??”  notuyla duruma gülen Şevval Sam’ın sözleri adeta ‘cuk’ oturmuş!

Süper tespit! Şevval Sam, Yasak Elma'daki Ender'in oğlunu, Sadakatsiz dizisinde buldu! 9