Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2018’de bir değişiklik daha! 7 Nisan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2018’de bir değişiklik daha! 7 Nisan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

tarafından ker_def

Yeni konseptiyle ekrana gelen Survivor 2018’de elemeye kimler kaldı?

Survivor 2018’in 7 Nisan Cumartesi yayınlanan yeni bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor’da bu hafta elemeye kalan ilk iki yarışmacı belli oldu.

Survivor 41. bölümü Cumartesi akşamı Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekranlara geldi. Survivor son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler hem baraka hem de dokunulmazlık oyununda mücadele ettiler. Survivor’da yeni konseptle birlikte Gönüllüler’e geçen Murat, Damla ve Hilmi Cem’e rağmen, Gönüllüler takımı yine oyun kazanamadı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Artık haftada iki defa yapılacak olan dokunulmazlık oyununun ilkinde, Gönüllüler başarılı bir performans göstermesine rağmen, öne geçtikleri oyunu kaybetti. Dokunulmazlığı Ünlüler takımı 10-8 kazanmayı başardı.

ELEME ADAYLAR KİMLER OLDU?

Gönüllüler takımında yapılan oylamada adı en fazla yazılan yarışmacı olan Cumali Akgül, ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Damla ise ikinci aday olarak Yağmur’un ismini söyledi. Survivor’ın Pazar yayınlanacak olan 42. bölümünde, eğer 2. dokunulmazlığı yine Gönüllüler kaybederse oylamadan bir aday daha çıkacak. Ünlüler’in kaybetmesi durumunda ise iki yeni aday daha çıkacak ve sms oylamasına 4 yarışmacı kalacak.

Survivor’da Cumartesi yayınlanan bölümde baraka ve yemek ödülünü de yine Ünlüler kazandı.

BARAKA OYUNUNDA DEĞİŞİKLİK

Acun Ilıcalı, baraka oyunu öncesi oyundaki değişiklikler hakkında yarışmacılara bilgi verdi… Yarışmacılar artık zaman zaman bire bir zaman zamansa takım halinde karşı karşıya gelecekler.