Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2019’da Türk takımının büyük derdi! Bora’nın sonu geliyor!

Survivor 2019’da Türk takımının büyük derdi! Bora’nın sonu geliyor!

tarafından ker_def

tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmasında ilginç olaylar yaşanıyor. 30 bölümü geride bırakan programda adeta Bora’nın sonu yavaş yavaş geliyor. Hikmet’in Yusuf ile olan diyaloğunu sürdürmek istemesi sonucu Bora’nın da konuya dahil olmasıyla birlikte bu sefer Hikmet ve Bora arasında tartışma çıkmıştı.

Televizyon Gazetesi Detay – Bu konu Türk takımı içinde bir hayli tartışma çıkarttı. Videodan tartışmayla ilgili yarışmacıların sözlerini izleyebilirsiniz. Peki Dominik’te Türk takımında neler oluyor?

Survivor 2019’da Seda, Hikmet ve Bora’nın tartışmasına şahit olmuştu.

Bu duruma üzüldüğünü belirten Seda, ikisinin de aslında iyi anlaştıklarını ve neden böyle olduğunu anlamadığını belirtti.

Herkesin uyuduğu sırada çıkan tartışma Türk ekibinde rahatsızlık yarattı.

Hikmet, “Ben takımın büyüklerinden birisi olarak Hakan’a ‘Burada kimin ne kadar kalacağı belli değil. Bu şekilde iki ayrı grubun olmaması gerektiğini, takım gibi takım olalım’dedim” şeklinde konuştu.

Bora ise, “Bu konuşmayı yapmış olsaydınız daha sonra bir problem yaşamamış olsaydınız, o sana güzelce bir adım atsaydı, sen ona tabii ki 10 adım at. Ben sadece bunu ona hatırlattım” ifadeleriyle kendini savundu.

Yusuf ise karşı grubu sağlıklı bulmadığını belirtti ve “Çok fazla fikir ayrılıkları var. Çok zıt karakterler. Böyle sorunlar yaşayacakları ortadaydı. Dün gece de bunu yaşadılar bence. İnşallah bunu böyle büyütmezler de takıma zararı dokunmaz” diye konuştu.Yusuf, Bora’nın garip bir karakteri bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Melisa ise sessizden korkulması gerektiğini belirterek, “Aramızda en problemli bizim için de Bora… Dışarıdan bakıldığı zaman hiç öyle gözükmüyor. Ama çok farklı bir karakter. Daha kaç tane yüz? 4-5 tane yüzünü gördüm. 100’e kadar yolu var sanırım. Görmek de istemiyorum. Şu an herkes şahit olmaya başladı. En yakınlar şahit olmaya başladı. Bora’nın sonu geliyor” açıklamasında bulundu.