Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor adasına veda eden isim Gönüllüler takımından İpek oldu!

Survivor adasına veda eden isim Gönüllüler takımından İpek oldu!

tarafından ker_def

Survivor 2018’e böyle veda etti!

Survivor 2018’in son bölümünde Gönüllüler takımında elemeye kalan İpek, Ramazan ve Birsen arasında elenen isim belli oldu.

Bu haftaki dokunulmazlık oyununda kötü performans sergileyen Gönüllüler takımı yarışmayı kaybetmişti. Gönüllüler takımı konseyde İpek’in adını çıkardı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Nagihan, Ramazan’ın ismini verirken Haftanın performans birincisi Funda ise Birsen’i söyledi. Böylelikle haftanın eleme adayları; İpek, Ramazan ve Birsen oldu. Survivor’da SMS oylamasında en az oyu alan İpek oldu ve yarışmaya veda etti.

İPEK SURVIVOR’A BÖYLE VEDA ETTİ
Survivor’a veda eden İpek’in son sözleri ise “İkinci acı üst üste geldi. Burada olmak mükemmeldi. Mükemmel insanlar tanıdım. Tanıdığımız sandığım insanları da tanıdım. Hayırlısı buymuş demek…” şeklinde oldu.

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor’da kazanan takımın sucuk ekmek ve Fenerbahçe Galatasaray derbisini izleyeceği ödül oyununda yine iki takım da elinden gelen her şeyi parkura yansıttı. Son yarışta Adem Cumali’ye üstünlük sağlayınca ödül All Star takıma gitti. Ünlüler ayrıca Yunanistan takımıyla yarışmaya hak kazandı.

SURVIVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN KARŞILAŞMASINI KİM KAZANDI?
Gönüllüler takımını mağlup eden All Star takımı Yünanistan ile yarışmaya çıktı. Uluslararası mücadeye Türkiye kötü başladı fakat öne geçmeyi başardı. Son bölüme 9-9’luk skorla girildi. Oyunu kazanan takım ise Türkiye oldu.