Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor adasında talihsizlikler bir hayli arttı

Survivor adasında talihsizlikler bir hayli arttı

tarafından ker_def

Survivor’da Elemeye Kimler Kaldı? – 15 Mayıs Pazartesi

Survivor adasında özellikle gönüllüler takımında talihsizlikler bir hayli artmış durumda. Geçen hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybedip bir arkadaşlarını elemek zorunda kalan gönüllüler takımı bir de büyük araba ödülünü kaybedince moral olarak iyice dağılmıştı. Toparlanmak için bir türlü iyi bir yöntem bulamamış olan gönüllüler takımına bir diğer darbe de dokunulmazlık oyunlarından geldi.

Gönüllüler takımı her iki dokunulmazlık oyununu da kaybetti. Bu yüzden aralarından 4 yarışmacıyı eleme adayı olarak belirlemek durumunda kaldılar. Gönüllüler takımının eleme adayları Elif, Volkan, Anıl ve Berna oldu. Zaten takımda geriye eleme adayı olmayan yarışmacı olarak yalnızca Ogeday ve Gökhan kaldı. Bu hafta yapılacak eleme gecesinde gönüllüler takımı bir yarışmacı arkadaşlarına daha veda ederek toplamda yalnızca 5 kişi kalacaklar.

Survivor adasında ünlüler takımı ise bu haftayı da oldukça rahat geçirecek. Çünkü ünlüler takımı her iki dokunulmazlık oyununu da kazanarak elenmemeyi garantilemiş oldular. Ünlüler takımı şu anda 6 yarışmacıdan oluşuyor ve eleme gecesinden sonra ünlüler takımı gönüllüler takımına karşı sayıca önemli bir üstünlüğe kavuşacaklar.