Ana sayfa TV Programları Survivor’da Sabriye’den şok hareket! Okay’ın yüzüne tükürdü!

Survivor’da Sabriye’den şok hareket! Okay’ın yüzüne tükürdü!

tarafından zk zk

Gergin geçen Survivor yarışmasında Sabriye ve Okay arasında geçen bir tartışmada yaşananlar şoke etti!

TV8’de yayınlanan ve dün akşam 56. bölümü ekrana gelen Survivor’da Siyah ve Beyaz takım, ilk önce erzak ödülü için parkura çıktılar.

Sonrasında ise dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldiler. Yeni bölüme damgasını vuran olay ise Sabriye’nin Okay’ın yüzüne tükürmesi oldu!

SURVIVOR ERZAK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor’ın dünkü bölümünde erzak oyununda yarışmacılar engelleri geçerek ciritleri yuvarlak delikten geçirerek siyah panoya saplamaya çalıştı. Oyuna Siyah takım çok iyi başladı. Beyaz takımın yetersiz kaldığı karşılaşmayı Siyah takım 10’a 4 kazandı.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Erzak ödülü sonrası Siyah ve Beyaz takım, dokunulmazlık oyununda mücadele verdiler. Yarışmacılar minderde ellerindeki yastıkla birbirlerini havuza atmaya çalıştılar. Bu yarışta en çok ilgi gören yarış Hükmet ile Yusuf arasında yaşandı. Mücadeleyi Yusuf kazanırken oyun sonunda gülen taraf ise 10 5’lik skorla Beyaz takım oldu.

SABRİYE OKAY’IN YÜZÜNE TÜKÜRDÜ

Survivor’ın 57. bölümü bu akşam seyircisiyle buluşacak. Bugün ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Fakat oyun öncesi Sabriye ile Okay arasında gerilim yaşanıyor. Sabriye yalan attığını düşündüğü Okay’ın yüzüne tükürüyor.