Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’ın çok konuşulan ismi Turabi’den sitem dolu açıklamalar…

Survivor’ın çok konuşulan ismi Turabi’den sitem dolu açıklamalar…

tarafından zk zk

Magazin duayeni Ali Eyüboğlu ve başarılı haberci ilkay Buharalı’nın hazırladığı Magazin Noteri, Türkiye’nin YouTube’a özel içerikle hazırlanan ve canlı yayınlanan ilk profesyonel program projesi olarak gündeme damga vurmaya devam ediyor.

Magazin Noteri’nin bu haftaki konuğu, Survivor’ı iki kez kazanan Turbo Turabi oldu.

Amerika’da The Challenge-War of the Worlds “Dünyalar Savaşı” olarak adlandırılan önemli bir uluslararası program formatında aylardır yarışmacı olduğunu anlatan Turabi; “Çekimleri yeni bitti ancak yayınlar devam ediyor. Sadece 6 hafta sonra herkes kazananın kim olduğunu görecek, şimdilik hiçbir şey söyleyemem” dedi.

Survivor'ın çok konuşulan ismi Turabi'den sitem dolu açıklamalar... 7

Turabi’nin gündeme damgasını vuracak sitem dolu sözleri ise Acun medya ile ilgiliydi. Turabi “Survivor’un sitesi, acun.com ya da panaroması niçin yapılıyor; Survivor için. Ben kimim; Survivor’a 3 sene emek vermiş, toplamda yarışmada en çok zaman geçirmiş kişiyim. Herkes haber yaparken, Survivor’un resmi sayfasında ‘yarışmacımız Turabi’ye başarılar’, diye bir şey beklerdim. Bu kadar” dedi.

İlkay Buharalı’nın “Acun ile aranızda bir sorun mu var, instagramda seni takip etmiyormuş sen de onu takipten çıkarmışsın” sözleri üzerine Turabi; “o benim abimdir” diye cevap verdi.