Ana sayfa Dizi Haberleri Tamer Karadağlı’yı Savaşçı dizisine çeken en önemli faktör ortaya çıktı!

Tamer Karadağlı’yı Savaşçı dizisine çeken en önemli faktör ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yakında izleyicilerle 5. sezonu ile buluşacak olan Savaşçı dizisi bambaşka bir kadro ile yeni bir yolculuğa çıkacak. Dizinin çekimleri için ekip Eskişehir’de hazırlıklara başladı. Yakında yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yenilenen kadrosu da büyük dikkat çekiyor. Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Erkan Meriç, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Serenay Aktaş’ın yenilenen dizinin kadrosuna katılması çok önemli bir değişimi de beraberinde getirecek.

Emekli albay Gündüz Göktürk karakterine hayat verecek olan Ediz Hun, 1963 yılının Kasım ayından bu yana seyircinin huzurunda olduğuna vurgu yaptı. “Benden bir beklentisi olur izleyicilerin, o beklentiyi en iyi şekilde vermem gerekir” diye konuşan Ediz Hun, Tamer Karadağlı için de övgü dolu ifadeler kullandı.

“Son derece önemli bir aktör, star” diyerek Karadağlı’yı öven Ediz Hun, ünlü oyuncuyu da mahçup etti. Rolün sorumluluğu olduğunu anlatan Ediz Hun, tüm oyunculara da aslında büyük bir ders vermiş oldu. Rolü beğendiğini ve birlikte rol alacağı isimlerin de çok değerli olduğunu anlatan Ediz Hun, Tamer Karadağlı’ya olan sözlerinin iltifat olmadığının altını çizdi ve baba-oğul rolünü oynayacağı için çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Tamer Karadağlı'yı Savaşçı dizisine çeken en önemli faktör ortaya çıktı! 8

TV100 programının Magazin Hattı’na konuşan usta oyuncu, “Çok değerli bir aktör. Çok kültürlü, son derece zarif, bir fiil tanışmamıştık çok hoşuma gitti. Titreşimler aldım, çok pozitif enerji aldım” dedi.

Ediz Hun’un bir efsane olduğunun altını çizen Tamer Kadağlı ise bu sözler söylenirken utandığını gizlemedi. Oyuncu, “Bir efsane Ediz abi, Türkiye’deki efsane ligi oyunculardan birisi. Bir sürü oyuncu var, bir de efsane ligi var. Ediz abi o efsane liginde olan birisi, ondan böyle şeyleri duymak çok mutluluk verici” dedi.

Ediz Hun’un Savaşçı dizisinde olmasının kendisi için bir pusula olduğunun altını çizen Tamer Karadağlı, “Çünkü hem oyunculuğu ile, beyefendiliği ile bir aktörün nasıl olması gerektiği konusunda bizim örnek almamız gereken bir insan. Bunu çok samimi bir şekilde söylüyorum. Akıllı insan, aklını kullanan insandır. Daha akıllısı başkalarının aklını kullanan insandır. Dolayısı ile Ediz abinin bu projede olması, onun aklına ne kadar ihtiyacımız olduğunu da gösterecek” şeklinde konuştu.

Tamer Karadağlı'yı Savaşçı dizisine çeken en önemli faktör ortaya çıktı! 9

Dizi için sıkı bir diyete başlayan ve kısa sürede de 10 kilo vererek fit bir hale bürünen Tamer Karadağlı, oynayacağı karakterin Albay Oktay Göktürk olduğunu hatırlattı ve operasyonlara katılan, çatışmalara giren, son derece fit birisi olduğunun altını çizdi.

Ekranda da çevik, hareketli ve dinç görünmek için diyetisyen ile anlaştığını ve 1,5-2 ay içinde 10 kilo vrediğini belirten Tamer Karadağlı, spora da başladığını, karakterin fiziksel görünümü ve ruhsal yönüyle ilgili çok düşündüğünü ifade etti.

Performansını en iyi şekilde sergilemek zorunda olduğunu anlatan Tamer Karadağlı, projeye ne kadar önem verdiğini de anlattı.

Ediz Hun, güzel bir projenin ortaya çıkacağına inandığını vurguladı.