Ana sayfa Dizi Haberleri Ediz Hun, Kuruluş Osman’ı neden istemedi ve Savaşçı dizisinin cazibesi neydi?

Ediz Hun, Kuruluş Osman’ı neden istemedi ve Savaşçı dizisinin cazibesi neydi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yakında izleyicilerle 5. sezonu ile buluşacak olan Savaşçı dizisi bambaşka bir kadro ile yeni bir yolculuğa çıkacak. Çekimlerin başladığı dizide yeni isimler büyük dikkat çekti. Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Erkan Meriç, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Serenay Aktaş’ın yenilenen dizinin kadrosuna katılması çok önemli bir değişimi de beraberinde getirecek.

Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli dizide rollerine devam ediyor ve daha baskın şekilde ekranda olacaklar. Usta oyuncu Ediz Hun ile Tamer Karadağlı ise baba-oğul olarak ekranda izleyici karşısına çıkacak. İkili birlikte poz vermenin yanı sıra röportaj da yaptı. Ediz Hun’un Tamer Karadağlı’ya sergilediği sevgi görüntülere yansıdı.

TV100’deki Magazin Hattı’na konuşan Ediz Hun, “Çok tatlı bir oğlan maşallah. Benim evladım yani. Esas evladım kıskanmasın ama evlat gibi sevdiğim bir insan, aynı zamanda dost olarak tabiatıyla” şeklinde konuştu… Kuruluş Osman dizisinde ismi geçen Ediz Hun, bu yapıma karşı çok fazla istekli olmadığını vurguladı. Hun, “Olmadı, bazı sebepleri var tabiatıyla. Ben zaten çok fazla istekli olmadım.Çok isteseydim olurdu ama hayırlı olmuş, böyle güzel bir ekiple çalışma imkanı buldum. Bundan dolayı mutluluk duyuyorum” dedi.

Eskişehir’de çekimleri yapılacak dizinin setinin kendisi için sıkıntı olmadığını anlatan Ediz Hun, önemli olanın rolün iyi ve şahsiyetli olması olduğunu söyledi. Savaşçı dizisini seçerken de role dikkat eden usta oyuncu, “Yeter ki rol iyi olsun. Şahsiyetli olsun ve ben kendimi en iyi şekilde halka aktarabileyim. Bu önemli benim için. Her şeyin üstünde bu geliyor, rol ve tabii iyi bir ekip, homojen grup ile çalışıyor olmak da başarının çok önemli bir faktörü olarak değerlendirilir” açıklamasıyla dikkatleri çekti.

Korona virüs konusunda da dikkatli olduğunu ve mesafeye önem verdiğini, maske taktığını belirten Ediz Hun, “Maske mutlaka kullanın, mesafeye dikkat edin. Grup halinde yemekler, toplantılar, eğlenceden uzak durmak lazım” diye konuştu.