Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez’i gerçekten Ali Vefa sanmak için çok sebep var!

Taner Ölmez’i gerçekten Ali Vefa sanmak için çok sebep var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Taner Ölmez, Medcezir dizisinden sonra farklı dizilerde yer aldı ama onu hep Mert Sezer olarak hatırladık. Muhteşem Yüzyıl Kösem’de 1. Osman, Yüz Yüze dizisinde Aleko, Dudullu Postası’nda Tayfur karakterleri pek de hatırlanmadı.

2009 yılından bu yana ekranda olan Medcezir’den önce de 6 farklı dizide bambaşka karakterler canlandıran Taner Ölmez, nedense hep akılda Mert Sezer olarak takılı kaldı. Ancak artık Medcezir’in etkisi Mucize Doktor ile birlikte iyice azaldı.

Taner Ölmez'i gerçekten Ali Vefa sanmak için çok sebep var! 7

Zira artık Mert Sezer gitti yerine Ali Vefa geldi. Reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisindeki savant sendromlu doktor Ali Vefa olarak akıllara kazınan oyuncunun rol yeteneğinin de müthiş olduğu bir gerçek.

Birçok izleyici onu sokakta da Ali Vefa olarak sanabilir.Zira dizide adeta rol yapmıyor, rolünü yaşıyor…Mert Sezer’den sonra Ali Vefa olarak akıllara takılı kalan Taner Ölmez, izleyicileri Ali Vefa olduğuna ikna etmekte hiç de zorlanmadı.Onun bu rol yeteneği dizinin de itici gücü konumunda.

Ben Ali Vefa ???? #mucizedoktor