Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez’in Mucize Doktor ile ilgili mesajında hayranlık uyandıran tavır!

Taner Ölmez’in Mucize Doktor ile ilgili mesajında hayranlık uyandıran tavır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mucize Doktor dizisinin bu kadar büyük beğeni toplamasında elbette ki, savant sendromlu doktor Ali Vefa karakterini muhteşem bir performans ile canlandıran Taner Ölmez’in etkisi yadsınamaz.

Reyting rekorları kıran dizide, izleyicilerin bugüne kadar ekranlarda deneyimlemediği bir karaktere hem de çok başarılı şekilde hayat veren Taner Ölmez, dizi sayesinde popülerliğini hızlı bir şekilde artırmakta.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar artık daha çok dikkat çekiyor ve daha büyük etkileşim değerlerine ulaşıyor. Taner Ölmez, dizinin 7. bölümünden 2.fragmanı instagram hesabından paylaştı.Hayranları da büyük ilgi gösterdi ve iltifatlarda bulundu.

Asıl dikkat çeken nokta ise ünlü oyuncununu mesajında gizliydi. “Mucize Doktor ve Mucize Ekip perşembe Fox TV’de kaçırmayın” şeklinde paylaşım yapan Taner Ölmez, tüm ekibi de ‘mucize ekip’olarak nitelendirerek onore etmeyi ihmal etmedi.

Yani başarıyı sadece kendisine çıkartmadı, ekipteki tüm arkadaşlarının da mucize bir performans sergilediğine işaret etti. Ünlü oyuncu bu tavrıyla da takdir topladı.

İşte o paylaşım:

Mucize Doktor ve Mucize Ekip perşembe @foxturkiye de kaçırmayın ❤️