Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım dizisi bu haliyle uzun süre ekranda kalamaz! Neden mi, işte sebepleri!

Tehlikeli Karım dizisi bu haliyle uzun süre ekranda kalamaz! Neden mi, işte sebepleri!

tarafından ker_def

Milliyet Blog’da Gokoya mahreçli emekli iktisatçı yazarın Tehlikeli Karım dizisiyle ilgili görüşleri:

Tehlikeli Karım Çok Devam Edemez

yazmamışım.Ya ben tükendim, ya konular tükendi. Şimdi konular tükenir mi dediğinizi duyar gibiyim. Sanırım benim için konular tükendi. Baharı yazmışım, kışı yazmışım, Yıllarca her konuyu yazmışım.

İyisi mi ben gene bu gün televizyon dizilerinden anlatayım. Sezon sonu yaklaştı, yeni diziler ortaya çıkmaya başladı. Yasak Elma, İnsanlık Suçu, Bir Mucize Olsun, Avlu gibi bir sürü yeni dizi. Hemen hemen hepsi ayni konularda bir sürü dizi. Bir tek Masum Değiliz isimli dizi biraz değişik geldi bana. Gene de geceyi saran dizi çok az.. Dün akşam Burcu ile konuşuyordum skypten. Söylediği bir söz dikkatimi çekti. Bir diziyi seyrederken telefonuma bakmıyorsam o dizi beni sarmış demektir dedi. Ne doğru bir tesbit. Sonra düşündüm kaç diziyi arada telefonuma bakmadan izliyorum. Kadın, Sen Anlat Karadeniz, Siyah Beyaz Aşk. Başka aklıma gelmedi. Bir zamanlar çok beğenerek izlediğim İstanbullu Gelin bile kendini tekrarlamaya başladı son bölümlerde. Bir de son dönemlerde savaş dizileri başladı yayına. Zaten gerilimli günler yaşıyoruz, haberlerimiz savaş dolu. Bir de dizilerde savaş seyretmek istemiyorum. Keza Avlu gibi içi kapatıcı hapishane dizisi de izlemek istemiyorum. Jet Sosyete, Çocuklar Duymasın ise çerez gibi kalıyor gecelerimizde.

Tehlikeli Karım dizisi bu haliyle uzun süre ekranda kalamaz! Neden mi, işte sebepleri! 7

TEHLİKELİ KARIM DİZİSİ VİDEOLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Geçen hafta dizilerde gezinirken yeni bir yapıma rastladım. Başrollerde Seçkin Özdemir ve Gonca Vuslateri’nin yer aldığı Tehlikeli Karım isimli bu dizi konusu itibariyle bana hiç yabancı gelmedi. Yıllar önce izlediğim Amerikan yapımı bir filmi anımsattı bana. Kendisini aldatan kocasına komplolar kuran bir kadın ve ondan hem korkan hem de arkasından iş çevirmeye devam eden kocasını anlatan bu dizi ilgimi çekti. Daha önceleri hep komedide izlediğimiz Gonca Vuslateri çok başarılı bu yapımda. Gerçi bu dizi de komedi tadında.

Dün gece de ikinci bölümünü izledim. Ben diziyi beğendim ama bir sorun var. Bir film olarak seyredeni bağlayacak olan bu konu bir dizi olarak nasıl devam edecek. Uzun süre devam edebilecek bir konu gibi gözükmüyor bana. Senaristler neler bulacaklar acaba diziyi uzatmak için. Korkuyorum ki bir kaç bölüm sonra tekrarlar başlayacak ve biz telefonlarımıza sarılacağız diziyi izlerken.

Ben bu konunun uzun soluklu bir dizi olarak fazla ilgi çekici olmadığını düşünüyorum. Böyle yaşanır mı Canım. Kendini heran öldüreceğini düşündüğü bir kadınla hangi erkek uzun süre oturabilir bir evde.