Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım, Jet Sosyete, Aslan Ailem, Cennet’in Gözyaşları için tehlike çanları çalıyor!

Tehlikeli Karım, Jet Sosyete, Aslan Ailem, Cennet’in Gözyaşları için tehlike çanları çalıyor!

tarafından zk zk

Sezon sonuna yaklaşırken kanallar yeni ataklar peşinde. Yeni dizilerle yaz dönemi dizileri birbirine karışacak adeta! Yoğun bir sezon geçiren kanallar, ekran başında diziyi izleyenlerin de bu sezonda şaşkına çeviren ataklar yapmaya devam ediyor. İddialı giren diziler dökülmeye başladı bile. Final haberleri gelmeye devam ediyor.

Bazı diziler ise ipin ucunda duruyor. Pazar akşamları birbiriyle rekabet halinde olan diziler arasında Eylül sezonunda devam etme ihtimali yüksek olan bir tek dizi var! Diğerleri ise reytinglerinden dolayı kritik bir eşikteler.

Tehlikeli Karım, Jet Sosyete, Aslan Ailem, Cennet'in Gözyaşları için tehlike çanları çalıyor! 7

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın Pazar günü ekrana gelen dizilerin yeni sezonda devam edip etmeyeceği ile ilgili nasıl bir yorum yapıyor?

“OYA DOĞAN/VATAN

Pazar akşamları Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Jet Sosyete, Cennetin Gözyaşları, Tehlikeli Karım, Aslan Ailem dizileri var.

Sezona kesinlikle devam edecek dizi Savaşçı. Diğerleri için tehlike çanları çalıyor. Çocuklar Duymasın yazın devam eder ama eylül sezonuna enerjisi kalacak mı onu zaman gösterir. Pazar akşamı içinde tüm kanalların iyi hazırlanması gerekiyor. “