Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş için yeni dizi iddiası ve akıllara takılan soru işareti!

Tolga Sarıtaş için yeni dizi iddiası ve akıllara takılan soru işareti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, 2009 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir karakteri ile dikkat çekti.Daha önce de yapımlarda rol aldı ama en çok Muhteşem Yüzyıl’da parladı..

Güneşin Kızları dizisindeki performansı ile çok konuşuldu. Hatta popülerliğini de bu diziye borçlu. Ardından Söz dizisinde aksiyon dolu bir rolde yer aldı. 3 sezon boyunca başarıdan başarıya koştu. Söz dizisi ünlü oyuncu adına kariyerinin adeta zirvesiydi…

Fehrat ile Şirin dizisinde yine aksiyon dolu bir karakter tercih eden Tolga Sarıtaş, bu sefer reytinge yenildi… Oyuncunun 2020-2021 sezonunda rol alacağı yeni dizide ortaya çıktı.

Arıza isimli yine aksiyon dolu bir yapımın hazırlıkları devam ediyor. Tolga Sarıtaş’ın adı da bu dizide geçiyor. Aksiyon rollerinin aranılan ismi olsa da acaba Tolga Sarıtaş dram veya romantik komedi tercihleri mi yapmalı?

Tolga Sarıtaş için yeni dizi iddiası ve akıllara takılan soru işareti! 7

Ferhat ile Şirin dizisinde Tolga Sarıtaş’ın aksiyon halleri değil, duygusal sahneleri daha çok ilgi görmüştü. Dizi de zaten duygusal noktada izleyiciyi inandıramadığı için reyting düşüşü yaşadı.

Tolga Sarıtaş’ın yeni sezonda yeniden bir aksiyon yapımda rol alması mı yoksa dram ve romantik komediyi tercih etmesi mi gerekli?

İşte bu soru işareti birçok hayranının da aklında. Bakalım ünlü oyuncu hangi seçimi yapacak.