Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Sarıtaş’ın Arıza’daki Ali Rıza karakteri çok tutacak gibi!

Tolga Sarıtaş’ın Arıza’daki Ali Rıza karakteri çok tutacak gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza dizisi yakında Show Tv ekranında izleyicilerle buluşacak. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan dizinin başrolünde bulunuyor. İki ünlü isim de instagram hesaplarından yeni karakterleri ile ilk paylaşımlarını yaptılar.

Ayça Ayşin Turan uzun ve düz saçları, ayrıca kahkülleri ile Halide karakterinin ilk imajını paylaştı ve büyük de beğeni aldı. Benzer bir paylaşımı Tolga Sarıtaş da yaptı.

Tolga Sarıtaş'ın Arıza'daki Ali Rıza karakteri çok tutacak gibi! 8

Ali Rıza karakteri ile ekranlara geri dönmek için gün sayan Tolga Sarıtaş, setten ilk fotoğrafını yayınladı. “Başladık Ali Rıza. Arıza” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan oyuncunun, kısa saçlı hali hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Aras Bulut İynemli, “Hadi bakalım” notuyla arkadaşına destek oldu. Aybüke Pusat ise ateş emojisiyle eski partnerinin yeni imajına gönderme yaptı. Oyuncunun hayranları ise “Yolunuz açık, reytinginiz bol olsun” diye yorumlar bıraktı.

Tolga Sarıtaş'ın Arıza'daki Ali Rıza karakteri çok tutacak gibi! 9

İki ünlü ismin yanı sıra; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Birdal, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular da dizinin kadrosunda bulunuyor.